E2h

Hur man ska behandla mensvärk med magnetisk terapi

Bortsett från muskelvärk

Bortsett från muskelvärk, sömnlöshet, karpaltunnelsyndrom och andra sjukdomar och medicinska tillstånd, är magnetisk terapi också alltmer används som behandling för mensvärk. Även mensvärk kan behandlas med mediciner, många kvinnor väljer att använda magnetisk terapi på grund av dess redovisade effektivitet. Magneterna tros göra ett magnetfält som blockerar smärta och därför ger befrielse från menstruella kramper. Om du är intresserad av att använda magneter som ett sätt att ta itu med mensvärk, här är några tips du kan överväga.

Hur man ska behandla mensvärk med magnetisk terapi. Använd statiska magneter.
Hur man ska behandla mensvärk med magnetisk terapi. Använd statiska magneter.

  • Använd statiska magneter. Statiska magneter är desamma som de magneterna som används i kylskåp. De mest vanligen används för smärtlindring. I själva verket, är neodym, den allmänt används terapeutiska magnet, en statisk magnet. Tillverkad av stål, järn, och legeringar, statiska magneter är konsekventa i sin effektivitet i att de inte ändra nivån på deras effektivitet. Statiska magneter är antingen unipolär eller bipolär. Unipolära magneter är de med endast en pol, medan bipolär har två poler.
  • Placera magneterna nära huden. För magneterna för att göra positiva resultat, måste du sätta dem mycket nära huden. Vissa människor väljer att sy magneterna under deras kläder. Men med populariteten av magneter i dag, finns det olika magneter som främjar bekvämlighet användning. Det finns magneter som kommer i bälte och former wrap, så du kan enkelt placera magneterna på nedre delen av magen och lindra mensvärk. När du letar efter magneter, dessa typer av produkter.
  • Försök att använda en magnetisk trosa. Enbart i syfte att lindra mensvärk, vissa tillverkare utvecklat och producerar idag en magnetisk trosa. Magnetisk trosa kommer med neodym och skapar ett magnetfält. Det är bekvämt att använda att du kan gå om din dag glömma att du faktiskt använder en magnetisk trosa.
  • Räkna med att känna lättnad efter några timmars användning. Magneter ger i allmänhet lättnad efter några timmars ansökan, även om vissa kvinnor upplever resultaten efter några dagar. I varje fall lindrar magnetterapi vanligtvis smärtan tillräckligt snabbt, efter ungefär ett minimum av tre till maximalt sex sessioner.
  • Följ alltid den rekommenderade längden på användning. Eftersom kroppen lätt vänjer sig effekterna av magneter, rekommenderas att använda magneterna endast inom tillverkarens rekommenderade tiden. Använd dem regelbundet, och låt inte magneterna sitta på huden under lång tid.
  • Kom ihåg att magneter inte bör användas tillsammans med andra medicintekniska produkter. Under inga omständigheter bör du använda magneter om du använder pacemaker, defibrillator, insulinpumpar, kirurgiska implantat, och andra typer av enheter som kan reagera negativt på magneter. Om du har blödningsrubbningar, är användningen av magneter också rekommenderas inte.

Innan du skickar in dig magnetterapi, överväga att tala med din läkare först. Speciellt om du har en viss sjukdom eller erfarenhet svår kramp, kommer läkaren att råda dig om att använda magnetisk terapi som en menstruation kramp behandling fungerar till din fördel.