E2h

Hur man ska behandla smärta från en trasig svanskotan

När du lider av en trasig svanskotan

När du lider av en trasig svanskotan, inte strider inte bara komma i det ögonblick du köpte den skada eller vid den tidpunkt då läkarna behandla dig. Kamp från smärta kan sträcka sig hela vägen tills du har återhämtat sig helt. Så om du upplever trasiga tailbones, nedan sätt på hur att behandla smärta som kommer från den.

Hur man ska behandla smärta från en trasig svanskotan. Använd en speciell stol.
Hur man ska behandla smärta från en trasig svanskotan. Använd en speciell stol.

  • Ta smärtstillande. När du har en svanskotan skada, har du förmodligen tagits till en läkare för en medicin och behandling. När du behandlas, ta chansen att be läkaren som deltog att förskriva en medicin som kan ta hand om smärtan. Kom ihåg att även efter att ha fått en behandling, skulle du fortsätta att känna smärta. Så i bästa fall, vänta inte vara hemma innan du gör något åt ​​smärtan. Men när det händer, för en eller annan anledning till att du inte får en chans att be din läkare om en smärtstillande, kan du gå till närmaste apotek och köpa en over-the-counter smärtstillande. Om du inte kunde röra sig, skulle det vara bättre att bara be någon att göra det åt dig.
  • Förstå smärtan. Du måste veta varför du upplever smärtan. Observera att smärtan blir tydligare när du sitter. Detta beror sitter gör den brutna svanskotan absorbera allt vikt och trycket från den övre delen av kroppen. Att bromsa smärta när du sitter, måste du undvika hårda ytor. Sitt på mjuka stolar eller kuddar använda när du sitter. Mjuka ytor skulle faktiskt absorbera trycket från överkroppen, vilket minskar smärtan du känner när du sitter. Det skulle också vara bra att kolla in butikerna för en speciell typ av kudde som kan styra trycket från din trasiga svanskotan till rumpan.
  • Använd en speciell stol. Ibland om svanskotan bryts alltför dåligt, mjuka kuddar och även speciella sådana är helt enkelt inte tillräckligt för att lindra smärtan du känner. När detta händer, kan du överväga att köpa en specialdesignad stol som kan minska trycket skickas till din trasiga svanskotan när du sitter. Du kan behöva sträcka din budget lite längre men på denna punkt kan pengar inte vara ett problem alls om vad det kan ge är komfort och mindre smärta. Denna typ av stol finns i olika hälso-eller butiker terapi.
  • Sovställning. Lägg i åtanke att den främsta anledningen till att du känner att smärtan är kroppens utövas på din trasiga svanskotan. Du kanske har löst problemet genom särskild stol eller den mjuka kudden, men du måste nu rikta er uppmärksamhet på hur du kan upprätthålla en god sömn med den brutna svanskotan. Så enkelt undvika att sova på rygg för att förhindra att utöva påtryckningar på den trasiga svanskotan. Försök till innehåll själv sova på magen eller på din sida.

Inte är försedda med olidlig smärta som väckts av trasiga svanskotan. Lindra denna smärta genom att följa alla ovanstående råd.