E2h

Hur man ska behandla sömnlöshet med hypnos

Sömnlöshet drabbar miljontals människor över hela världen

Sömnlöshet drabbar miljontals människor över hela världen. Det är en sömn tillstånd där en person inte får vilsam sömn i flera dagar som kan sträcka till flera månader åt gången. Det finns flera orsaker till varför en person lider av sömnlöshet. Det kan bero på depression, stress från arbetet misslyckades personliga relationer, arbetslöshet etc. Sömnlöshet även inte kunna somna när du vaknar upp mitt i natten. Lyckligtvis finns det många typer av behandling för sömnlöshet. Några av dessa är läkemedel såsom antidepressiva, psykiatrisk terapi och hypnos. Hypnos är ett sinnestillstånd, vilket i mellan sömn och vakenhet. Sinnet är i djup avslappning och hypnotisör kan komma åt undermedvetna. Om du är en av miljoner som lider av sömnlöshet, kommer den här artikeln visar dig hur det behandlas genom hypnos. Läs på.

Hur man ska behandla sömnlöshet med hypnos. Betala din psykiater ett besök.
Hur man ska behandla sömnlöshet med hypnos. Betala din psykiater ett besök.

  • Betala din psykiater ett besök. Om du inte har gått till en psykiater innan, leta efter en i ditt område med ett oklanderligt rykte. Tala om för din läkare att du har lidit av sömnlöshet. Han kan utföra hypnos på dig i hans klinik. Om han inte utför hypnos, det finns hypnotisörer som kan göra jobbet. Sök i gula sidorna för en i ditt område.
  • Din läkare / hypnotisör kommer att låta dig slappna av. Han kommer att spela lugnande musik i bakgrunden för att hjälpa dig slappna av. Han kommer att be dig att blunda och bli av med negativa saker i ditt sinne och försöka visualisera en scen eller en plats där du vill vara: en semester hus, en strand, etc.
  • Han kommer att prata med dig i ditt undermedvetna tillstånd. Han kommer att få den grundläggande orsaken till din sömnlöshet och berätta saker som du kan göra för att bli av med det. Vanligast kommer han berätta att fokusera på det positiva och inte älta frågor och problem som du stöter på.
  • Han tar dig ur din hypnotiskt tillstånd. Han kommer säga åt dig att vakna upp på hans kommando. När du kommer till, kommer du att känna mycket avslappnad och lätt, som om dina bördor har alla lyfts från dina axlar. För att fullt ut behandla dig av din sömnlöshet, måste du göra hypnoterapi för 3-4 sessioner. Mindre än detta antal och du kommer inte att behandlas av din sömnstörningar.


För att förhindra att ha sömnlöshet

För att förhindra att ha sömnlöshet, är det viktigt att hålla stressfaktorer i schack. Låt dig inte påverkas av vardagliga situationer mer än du behöver. Ta kontroll över dina känslor. När du ge efter för dina problem och frågor, kommer sömnlöshet som omedelbart in bibehålla en positiv syn på livet och inte uppehålla mig vid de negativa saker omkring dig.

Hypnoterapi kan vara effektiv på vissa som lider av sömnlöshet

Hypnoterapi kan vara effektiv på vissa som lider av sömnlöshet, men det kanske inte fungerar på dig. Varje fall av sömnlöshet i olika människor kräver olika behandlingar som fungerar på dem. Om du upptäcker att hypnos inte bli av med din sömnlöshet, be din läkare om andra behandlingar.