E2h

Hur man ska behandla sömnlöshet med självhypnos

Att ha sömnlöshet är mycket svårt

Att ha sömnlöshet är mycket svårt. Du är trött hela dagen på grund av brist på sömn. Sömnlöshet är en sömnstörning där en lidande förlorar värdefulla timmars sömn. Det kännetecknas av mycket få timmars sömn varje natt i flera nätter som kan pågå i några månader. Den kännetecknas också av att inte kunna somna om efter att ha vaknat mitt i natten. Lyckligtvis finns det ett botemedel för detta tillstånd. Du kan välja mellan dessa behandlingar: anti-depressiva, piller, hypnoterapi och självhypnos, bland annat. Om du är desperat att bota sig själv av sömnlöshet, kommer den här artikeln att lära dig hur man gör hypnos själv. Läs på.

  • Rengör din plats onödigt skräp. Skräp och oreda distrahera dig, så det är viktigt att hålla din plats ren. Rengöring också kommer att hjälpa dig i din strävan att bota din sömnlöshet. Bli av med saker som du inte längre behöver och använder. Ge dem till välgörenhet eller hålla en loppmarknad.
  • Hitta en vrå i ditt hem där du kan meditera tyst. Välj din favorit hörn och pryder den med doftljus och en matta där du kan ligga ner eller sitta. Spela lugnande bakgrundsmusik.
  • Blunda och slappna av. Bli av med negativa tankar och allt som stör dig i ögonblicket. De kan vara orsaken till din sömnlöshet. Slappna av i kroppen för att bli av med spänningar i musklerna. Musiken och ljusen kommer att hjälpa dig att slappna av.
  • Visualisera. Visualiseringar lindra stress och ångest. Föreställ dig en scen eller en plats där du kan koppla av, vara sig själv och vara helt utan stress. Säg till dig själv att det är där du ska vara vardag av ditt liv. Att oavsett hur hårt och svårt livet kan vara, kan du få upp och erövra alla dina problem och segrande ur striden.
  • Andas. Ta djupa, långsamma andetag medan du visualiserar. Du kommer att känna dig mer avslappnad och lätt. Djupandning distribuerar syre till hjärnan, som är den viktigaste komponenten i din kropp som arbetar under självhypnos. Adekvat syre i hjärnan kan du tänka klart.
  • Upprepa dessa ord: "Beautiful, djupa och vilsam sömn" gör detta primtal ditt sinne att ha vilsam sömn.. Upprepa några gånger under inandning och utandning. Detta kommer att fungera som ditt mantra när du gör självhypnos. Gör dessa övningar så ofta du kan tills du är fri från din sömnlöshet.


Avlasta dig själv om vardagens stress för att undvika att sömnlöshet

Hur man ska behandla sömnlöshet med självhypnos. Rengör din plats onödigt skräp.
Hur man ska behandla sömnlöshet med självhypnos. Rengör din plats onödigt skräp.

Avlasta dig själv om vardagens stress för att undvika att sömnlöshet. Ha en positiv syn på livet och bibehålla en hälsosam livsstil. Om och när så är möjligt, inte bo inte och låt dig ryckas med personliga frågor som är i dig. De är de främsta orsakerna till sömnlöshet, och du kan bli deprimerad på toppen av det.

Det kan finnas omständigheter som du inte kommer att vara framgångsrik i att behandla din sömnlöshet genom självhypnos. Du får inte vara i samklang eller fokuserade i din meditation som kan orsaka denna behandling misslyckas. Fråga din läkare om råd om vilken behandling som är bäst för dig.