E2h

Hur man ska finansiera hjärnoperation

Genomgår hjärnkirurgi kan vara ganska dyrt, särskilt när du saknar sjukförsäkring för att täcka kostnaderna. Om du inte är vän med din kirurg (den intima vän till familjen och relation slag), kanske du vill titta på andra former av finansiering för denna typ av operation, så att allt du behöver oroa dig för är den tid det tar för dig att få ditt liv tillbaka på rätt spår igen.

Här är hur man ska finansiera hjärnkirurgi.

Hur man ska finansiera hjärnoperation. Söka någon form av statlig subvention eller stöd.
Hur man ska finansiera hjärnoperation. Söka någon form av statlig subvention eller stöd.

  • Söka någon form av statlig subvention eller stöd. Detta är troligen första alternativet innan du utforskar allt annat. Du kan gå till din lokala regeringen för att ta reda på hur du kan vara berättigad och kraven du måste uppfylla för att göra dig en kvalificerad kandidat för statliga stöd.
  • Använd ditt hem som säkerhet. Eller som eget kapital för att finansiera din operation. Ta reda på om du har tillräckligt kapital i ditt hem söker då hjälp av finansiella institutioner för att utnyttja detta som din finansiering för hjärnkirurgi. Många finansiella institutioner ute har någon samvete, du vet? De kommer inte att slå dig ner och även ge dig tillräckligt med tid för att få tillbaka ditt eget kapital när du är klar söker medicinsk behandling och rehabilitering.
  • Anmäl dig för kliniska prövningar. När du inte ser en lösning på något av de alternativ som presenteras så här långt kan du delta i kliniska prövningar för behandlingar och mediciner som testas för ditt medicinska tillstånd. Göra förfrågningar först från din behandlande läkare sedan vidare till sjukhusen i ditt område för vidare forskning. Nu måste du förstå att gå in i detta att de behandlingar och mediciner som du kommer att krävas för att ta ännu förklaras kurativ, så gå in i detta med ögonen öppna och endast på inrådan av din läkare. Fördelen här är att alla kostnader tas om hand av finansieringen institutionen.
  • Söka hjälp från din kommun och kyrka. Du kommer att bli förvånad och rörd av hur många människor kommer till din hjälp när du ber om hjälp. Om du bor i ett särskilt tätt sammansvetsad grupp, inte vara förvånad när folk faktiskt håller fond-Raisers och passera tionde korg för en annan runda för att samla pengar för din hjärnkirurgi.
  • Håll din egen loppmarknad. För att du har saker som ligger runt ditt hem som kan hämta bra priser för att lägga till din fond. Oavsett resultatet måste du ha något att visa för det som kommer att hjälpa lägga till upp till de medel som behövs för operationen.
  • Använd din personliga pengar. Har du något gömt undan i ditt sparkonto som du har sparat för en regnig dag som denna? Om allt annat misslyckas, måste du doppar i ditt sparande hoppas det kommer att vara tillräckligt för att täcka dina kostnader.


Du vet att du aldrig förlora hoppet om ditt tillstånd

Du vet att du aldrig förlora hoppet om ditt tillstånd. Det kommer att finnas hjälp i många former för att ta dig igenom detta, men det viktigaste steget du behöver göra är att gå ner på knä och lyft båda händerna upp till himlen för tillhandahållande. Herren Sebaot skall aldrig svika dig. Han kommer att ge vad du behöver för detta. Ha tro.