E2h

Hur man ska förstå andropause

Andropause

Andropause, ett tillstånd som män i hög ålder erfarenhet, är faktiskt ett resultat av en minskning av testosteron räknas i den manliga kroppen. Män som genomgår detta brukar känna irriterad lätt med saker inom sin omgivning. De känner mest trött för det mesta och detta leder dem att vara ointresserad med många saker.

Du kan se andropause genom olika symptom. Med tanke på när man är i hans ålder, är hans kropp mekanism komma att ändras. Med låg sexualdrift, plötslig känslomässig förändring, tillsammans med oberäkneliga psykologiska och beteendemässiga mönster tillsammans med förlust av styrka är möjliga tecken på andropause. Att leva med någon som genomgår andropause kan visa sig vara svårt. Du kommer att få bära med symtom själv. Det kan vara svårt, men inte omöjligt att hantera. Här är några tips på hur du kan förstå någon som har andropause.

  • Ha ett öppet sinne. Det allra första du bör göra är att hålla en öppen och mottaglig sinne. Du måste komma ihåg att andropause är normalt och vanligt. Kvinnor är inte de enda som upplever hormonella förändringar. Män gör lika bra. Den genomsnittliga manliga lider testosteron minskar när han närmar ålderdom. Han tenderar att förlora energi, muskelmassa och sänkt sexuell aktivitet. Testosteron är det hormon som tar hand om att upprätthålla mannens maskulina drag. Från utvecklingen av den manliga kroppen till sin sexualdrift gör testosteron dessa möjliga.
  • Vet symtomen. Många män märker minskning i testosteron nivå genom sänkt sexualdrift. Muskelmassa kan minska såväl tillsammans med ansikts-och könshår. När det gäller hur de tänker och handlar. Det kan märkas att de är mer benägna att göra hushållssysslor och är mer i kontakt med sina känslor. Mestadels, tenderar de att vara mer feminin. Bortsett från detta, kan deras kroppsfett ökar utan att behöva ta i mer än vad de brukar äta. Benen blir svaga och kan resultera i benskörhet. Med detta, kan frakturer inträffa. De som är över 40 bör redan vet vilka förändringar som skulle kunna signalera början på andropause.
  • Konsultera en läkare. Du kan fortfarande få mer information bör du konsultera en läkare. Läkaren kan och kommer att se andra faktorer som kan eliminera eller bekräfta andropause som orsak till vad din älskade en kan gå igenom. Läkaren kommer att ge ett blodprov för att se om den manliga patienten verkligen genomgår tillståndet. Injektioner av testosteron, ett speciellt plåster, gel och medicinska tuggummi finns för att öka sexlust och virilitet. Med intag eller behandling, de som genomgår andropause upplever att deras muskelmassa och styrka börjar öka, och deras humör blir lättare. Bentätheten stärker därmed återfå de muskelstyrka. Män som lider av andropause bör inte bara känna till symtomen och bara acceptera. De bör också veta hur man ska vara ödmjuk och låta en myndighet ge verifiering och behandling.

Hur man ska förstå andropause. Konsultera en läkare.
Hur man ska förstå andropause. Konsultera en läkare.

Förstå Andropause är en uppgift avsedd för någon som har en objektiv sinne. De som genomgår tillståndet måste veta när du ska svälja sin stolthet och berätta att de kan ha sjukdomen. Om det inte finns en acceptans att ett villkor existerar, är det först då att personen kan ta itu med tillståndet. Det finns ingen anledning för någon att skämmas, att inte tala om borde vara det en anledning att förlöjliga någon upplever andropause.