E2h

Hur man ska förstå chakra healing

Chakra tas från ett sanskrit ord som betyder "Turning hjul"

Chakra tas från ett sanskrit ord som betyder "Turning hjul". Dessa chakran sägs vara energier som avges från olika delar av kroppen. Det finns totalt 7 huvudsakliga chakran i kroppen. Dessa 7 centra av energi kan påverka din hälsa. Vissa sjukdomar sägs vara en obalans i chakra. Detta påverkar personens andlighet och i sin tur påverkar det fysiska tillståndet.

Hur man ska förstå chakra healing. Användning av gems eller ädelstenar.
Hur man ska förstå chakra healing. Användning av gems eller ädelstenar.

Här finns mer information för att förstå chakra healing:

  1. Chakra placeringar. De 7 huvudsakliga chakra energier placerade från basen av ryggraden upp till toppen av huvudet. Dessa chakran har färger. De har en effekt på den fysiska, mentala och emotionella varelse av personen. I vissa chakra böcker sägs det att placeringen av chakra har en relation till några av de vitala organ i det endokrina systemet. Många människor vänder sig till chakra healing som en form av alternativ healing.
  2. 7 energicentra. De 7 energicentra utgår från basen av ryggraden, basen eller rotchakrat, naveln eller kön chakra, solar plexus eller magen chakrat, hjärtchakrat, halschakrat, tredje ögat och panna chakra och kronchakrat. Dessa kan ses i chakra affischer eller bilder, och varje chakra har en motsvarande färg.
  3. Användning av Gems eller ädelstenar. I chakra healing, är ädelstenar som de som du kan hitta på smycken som används. Du kan använda olika kvarts stenar, men det finns stenar som rekommenderas för varje chakra. För rotchakrat, den perfekta stenar att använda är svart onyx eller obsidian. För naveln chakra, det karneol. Den citrin sten används för magen chakra. För hjärtchakrat, rubin eller rosenkvarts är den idealiska stenar att använda. För halschakrat är indigo eller lila regnbåge fluorit används. Akvamarin kan lapis lazuli, ametist eller klar kvarts användas. För kronchakrat är klar kvarts och ametist används.
  4. Enstaka chakran och alla chakran. Chakra holistisk healing eller rengöring kan ske på två sätt. Den första är den enda chakra placering. För enstaka chakra placering, väljer ett chakra att koncentrera sig på och hålla ädelsten eller sten på plats i ca 3 till 25 minuter. För alla chakran kan du använda 7 kvartskristaller och sätta dem alla på dina chakran med start från basen chakra. Låt dem stanna i 5 till 25 minuter. När du tar bort, börja från sin kronchakrat och arbeta dig nedåt. Dessa metoder kan vara en form av meditation för dig.

Dessa är några av de grundläggande begrepp som hjälper dig att förstå mer om chakra healing. Du kan söka efter videor från chakra meditation healing och sessioner balansering. För andra alternativ, kan du också prova healing eller psykiska behandlingen. Synska har även möjlighet att läsa energier eller auror. Du kan prova att söka efter synska som kommer att kunna hjälpa i healing dig fysiskt, andligt eller mentalt.