E2h

Hur man ska värdera webbplatser viktminskning

Att få rätt information kan hjälpa dig att gå ner i vikt snabbare

Skriva orden "viktminskning" i sökmotorer kan åstadkomma tusen länkar. Eftersom alla dessa länkar lovar fantastiska resultat, är det svårt att motstå frestelsen att spendera pengar bara för att få de planer viktminskning och produkter dessa platser har att erbjuda. Och befinner du dig att spendera en massa pengar på att försöka ut en metod efter varandra och inte får de resultat som du förväntar dig. Har du någonsin gått igenom en sådan nedslående erfarenhet?

Om du vill undvika dessa erfarenheter, här är några steg som du kan vidta:

Steg 1

Ta del av din livsstil. Är du den typen av person som alltid är på språng och knappt har tid att laga mat? Om så är fallet, sedan få till en diet som skulle kräva att du fuss över allt du äter kan vara mycket svårt för dig att följa.

Är du den typen av person som tillbringar det mesta av din lediga tid på soffan? Om så är fallet, då du inte bör välja en webbplats som innehåller en hög intensitet träning som kan lova snabba resultat men skulle få dig att sluta i ditt första veckan.

Hur man ska värdera webbplatser viktminskning. Ta del av din livsstil.
Hur man ska värdera webbplatser viktminskning. Ta del av din livsstil.

Som ni kan se, om du väljer ett program eller diet som inte matchar din livsstil, kommer du i slutändan inte nå dina resultat eftersom du inte kunde behålla det. Detta betyder inte att du inte har tillräckligt med viljestyrka. Ett träningspass eller en diet är som ett par jeans. Det måste vara en perfekt passform så att du kan använda den tills du växer ur det. Ett arbete ute behöver inte vara alltför svårt för att vara effektiv. Ibland raden: "Ingen smärta, ingen vinst" bara inte gäller.

Steg 2

Var realistisk. För att gå ner i vikt på ett säkert sätt, bör du inte förlora mer än två pounds per vecka. Eftersom fett kan fungera som isolering, underlättar upptaget av vissa vitaminer och behövs för hormonella funktioner, bör vi hålla en viss mängd fett - kallade essentiella fetter - i våra kroppar.

Kvinnor, till exempel, bör ha cirka 17% av kroppsfett för att få normala menstruation funktioner. Dessa är några saker som man måste tänka på när att sätta mål. Försök att sätta en målvikt under en viss tid som du kan uppnå utan att svälta dig själv eller överträning själv. Ditt mål bör övervägas när du söker efter ett viktminskningsprogram eller kost på nätet. Ja. Det är omöjligt att överleva på vatten och ost ensam.

Steg 3

Var försiktig. Viktminskning piller, teer och andra liknande substanser är ofta erbjuds på nätet. Även om vissa kosttillskott som CLA, ECGC och L-karnitin kan visa sig vara till nytta, bör du ändå vara försiktig med produkter som kan orsaka mer skada än nytta. När du ser något på nätet, inte bara titta på den annons som säger att du ska gå ner i vikt genom att ta dessa ämnen. Titta också på de ingredienser som dessa produkter innehåller.

Att få rätt information kan hjälpa dig att gå ner i vikt snabbare. Var realistisk.
Att få rätt information kan hjälpa dig att gå ner i vikt snabbare. Var realistisk.

Inte heller bör du lita på avläsningar på webbplatsen reklam som produkten. Det är deras produkt. Naturligtvis skulle de lämnar ut en hel del negativ information om det. Du bör också se till att du inte är allergisk mot någon av dessa produkter.

En annan sak som du bör komma ihåg är att se till att produkten innehåller rätt mängd av den ingrediens som du behöver. För CLA, till exempel, är 2,5 till 5 gram per dag den rekommenderade mängden. Om så är fallet, bör du välja det tillägg som har 1 g CLA per kapsel i motsats till den som har 750mg per kapsel. På så sätt skulle du kunna göra det bästa av varje flaska som du köper.

Steg 4

Måste-ha hemsidor. Du bör bokmärke webbplatser som innehåller en BMR (Basal Metabollic Rate eller mängden kalorier som du bränner utan att göra något) miniräknare. Du bör också inkludera webbplatser där du kan hitta kaloriinnehållet i de livsmedel som du tar in och hur många kalorier som du kan förbruka göra vissa aktiviteter. Som ni kanske redan vet, för att gå ner i vikt, bör de kalorier som du förbränner vara mer än de kalorier som du tar i. Den information som presenteras i sådana webbplatser kan hjälpa dig att beräkna hur många kalorier som du tar in och använda upp. Veta båda kan ställa dig på rätt spår.

Du bör också bokmärka vård webbplatser som har objektiva omdömen om produkter, dieter eller program som distribueras på nätet.


Med dessa fyra saker i åtanke, kommer det att bli lättare för dig att hitta rätt webbplats viktminskning för dig.