E2h

Hur man skapar en diet levercancer

Cancer har snabbt blivit den främsta medicinska dödsorsaken idag

Cancer har snabbt blivit den främsta medicinska dödsorsaken idag. Med alla de föroreningar som människor möter varje dag, har risken för att få cancer ökat dramatiskt. Idag visar undersökningar att en av tre personer kommer att få cancer. Här är hur du kan skapa specialdiet för personer som lider av levercancer.

  • Kalorier. Först av allt måste du se till att patienten får tillräckligt med kalorier. Skära ner på kalorier är det sista du vill göra när du har cancer. De flesta cancerpatienter förlorar sin aptit på grund av cellgiftsbehandling och andra medicinska behandlingar, vilket är varför de sluta med mycket få kalorier. Inte snåla på kalorierna. Kom ihåg att sista som en cancerpatient behöver göra titta modell tunn. De kemo kemikalier kommer att göra det i alla fall. Se till dock att de kalorier är från näringsrika livsmedel såsom bönor, bröd och baljväxter.
  • Vätskor. Lägg sedan mycket vätska för att kosten. Så mycket som möjligt bör du skapa soppor som innehåller smak, kalorier och mycket vätska. De normala åtta glas vatten räcker inte för personer med levercancer. Eftersom levern arbetar för att rena kroppen från gifter, måste du använda mer vatten så att det renande uppgift att levern behöver göra blir lättare.
  • Sportdrycker. Eftersom vätskor är så viktigt för patienter levercancer, bör du också överväga sportdrycker, såsom Gatorade. Se till dock att du rådfråga läkare först, eftersom vissa ingredienser i vissa sportdrycker kan vara kontraindicerad med behandlingsplan för patienten. Den sportdryck kommer inte bara att vara hydrerad genom vätskor från sportdrycker, men kommer också att ge patienten mer energi, för att hålla honom från att känna livlös och konsekvent svag.
  • Protein. Därefter behöver kroppen sin beskärda del av proteiner. Protein brukar härrör från kött. Om kroppen är för svag för att behandla hårda kött som de från fläsk, bör du överväga fiskkött. Vanligtvis kommer dock tillräcklig matlagning mjuka upp proteinerna nog så att det blir lätt att äta för levercancer patienten. Inte overcook kött, men eftersom hög värme kan också härda proteinet i kött, och gör det svårt att tugga.
  • Vitaminer och mineraler. Eftersom cancerceller angriper kroppen, och eftersom kemo kemikalier är faktiskt ganska giftiga, måste du beväpna kroppen med vitaminer och mineraler. En väl förberedd måltid kommer vanligtvis tillräckligt med vitaminer och mineraler för en frisk person. När någon lider av levercancer, men måste du utrusta den personen mer än bara de inneboende vitaminer och mineraler i livsmedel. Du behöver också tillskott. Återigen, kolla med läkare för att se vilka kosttillskott som fungerar bäst för patienten.
  • Håll det naturligt. Slutligen, se till att du håller dig till ekologiska livsmedel. Livsmedel som har odlats med konstgödsel eller som har modifierats genetiskt tenderar att vara skadligt för kroppen, och även cancerframkallande i vissa fall.


Hur man skapar en diet levercancer. Vitaminer och mineraler.
Hur man skapar en diet levercancer. Vitaminer och mineraler.

Med en väl förberedd kost bör en levercancer patienter kunna bära behandlingen bättre och öka sina chanser att överleva och återhämtning. Dessa åtgärder bör hjälpa dig att förbereda den bästa dieten för cancerpatienten.