E2h

Hur man skapar en medicinsk tillstånd slip

Många föräldrar måste låta andra människor ta hand om sina barn

Många föräldrar måste låta andra människor ta hand om sina barn. Barnen byter ägare från dagis lärare, till barnvakt, och ibland även till skötare barn Station på det lokala köpcentret. På grund av detta är det en bra idé att ge människor medicinska tillstånd glider som ger dem en uppfattning om vad man ska göra ifall ditt barn hamnar i en medicinsk nödsituation, och som kommer att ge dem tillstånd att skicka barnet till sjukhuset. Här är hur du kan göra tillstånd glida själv.

Hur man skapar en medicinsk tillstånd slip. Medicinsk information.
Hur man skapar en medicinsk tillstånd slip. Medicinsk information.

  • Öppna. Först av allt måste du öppna ett ordbehandlingsprogram på din dator. De flesta datorer levereras med Microsoft Word, men du kan även använda andra typer av ordbehandlingsprogram såsom ordbehandlare i Open Office. Du kan göra detta genom att klicka på Start-knappen finns på aktivitetsfältet längst ned på skärmen. Klicka på Arkiv-knappen på toppen av skärmen och välj sedan knappen Ny för att skapa ett nytt dokument.
  • Information. En det nya dokumentet, måste du skriva in grunderna av tillståndet. Liksom alla tillstånd medger, måste du börja med den person givits befogenhet, i detta fall du. Du bör skriva från den första persons perspektiv, så att öppningen linjen kommer att läsa som: "Jag ger härmed tillstånd ..." eller "Jag formellt godkänna ..." Detta bör sedan följas av namnet på den person som du ger behörighet till , oavsett om det är dagis lärare eller barnvakt. Om du behöver skapa en massa kopior av tillstånd slip eftersom ditt barn övervakas av massor av människor, kan du helt enkelt lägga i en tom efter namnet på övervakningsarbeten som du kan senare penna i. Lägg i detaljer såsom hur länge tillståndet, och de organisationer som godkänns är. Om du vill att tillstånd att pågå endast tills en studieresa är över, till exempel, bör du ange det.
  • Medicinsk information. Nästa, inkludera vissa relevant medicinsk information. tillstånd slip bör inte bara ge innehavaren rätt att utöva vårdnaden över barnet, utan även få fullständig information om hälsotillståndet hos ditt barn, så att han ska kunna fatta välgrundade och intelligenta beslut om ditt barns välbefinnande och hälsa. Om ditt barn har allergier eller särskilda villkor, bör du inkludera alla dessa i den medicinska informationen delen. Om ditt barn tar vissa mediciner, även det i informationen och lägga de läkemedel som är kontraindicerade mot särskilda medicin hon är under.
  • Undertecknande och kontaktinformation. Se till att du skriver in ditt namn och lämna plats för din signatur. Signaturen är mycket viktigt, eftersom det är vad som kommer att göra dokumentet giltigt. Du kommer också att behöva lägga i dina kontaktuppgifter, till exempel ditt mobilnummer och din adress, så att fastighetsskötaren kan kontakta dig vid behov.


När du har skrivit ner dokumentet, är det sista steget för att spara dokumentet och sedan skriva ut den. Med dessa steg bör du kunna för att enkelt och snabbt skapa ett tillstånd slip för ditt barn.