E2h

Hur man skapar en snabb dagligen ab workout

Bantning kan du bränna fett runt mage

Bantning kan du bränna fett runt mage, men om du inte förbinder dig till en regelbunden träning som inkluderar crunches kommer du inte att kunna helt enkelt kommer dig till en fast, platt, eller en sex-pack mage. Du måste tilldela tid oavsett hur upptagen du är och sedan hålla sig till en träning regim. Oroa dig inte, du kan börja med baby steg genom att skapa en snabb buken träning som du kan göra varje dag.

Hur man skapar en snabb dagligen ab workout. Konsultera en tränare.
Hur man skapar en snabb dagligen ab workout. Konsultera en tränare.

Gör så här:

  • Konsultera en tränare. Det är ganska fjärrkontrollen som du inte känner någon på gymmet som kan hjälpa dig med detta. Om du vid ett tillfälle du hade inskrivna på ett gym, allt du behöver göra spåra dina steg och kontakta tränare för hjälp.
  • Forskning på nätet. Det finns så många buken motion filmer som kan hittas på nätet. Allt från en 5-minuters buken övning för tunga grejer läggs av många hälso buffs på YouTube. Du kommer att hitta en som passar din livsstil.
  • Skaffa en prenumeration på hälsa och fitness tidningar. Män hälsa och GQ har regelbundna funktioner på utöva på en budget och samtidigt på flykt.
  • Kontrollera ditt schema. Du måste verkligen vara uppmärksam på hur du spenderar din dag. Verkligen ser in i dina flera scheman att sätta fingret på vilken tid eller tider du befinner dig fri att delta i korta magövningar. Detta är ett sätt att hjälpa dig att skapa och hålla sig till ett träningspass.
  • Gör det i bilen och när du pendlar. Medan du har fastnat inuti bilen i trafiken, i en hytt eller tåg, kan du suga i magen för en full 10 sekunder varefter du rekommenderas att mycket långsamt andas genom munnen (se till att din andedräkt är fräsch okej?) . Upprepa upp till 8 gånger eller mer. Du kan även göra detta när du sitter hemma, tittar på TV, eller diskar. Det är en mångsidig, snabb och enkel träning för magen. Prova!
  • Pressa i några crunches. Innan du går till sängs, kanske du vill gå för snabb buken crunches. Du kan också ersätta crunches med sugande tarmen i medan du tittar på TV. Kom ihåg att varje gång du är i en liggande eller horisontell position är en bra tid att klämma in 10-rep crunches. Senare kan du uppgradera till en övning boll för användning för dina crunches.
  • Skriv din träning i en dagbok. Oavsett hur liten du ägnas åt buken träning, kommer det att göra dig att må bra att se att du håller fast vid ett schema. Skriv ner det i din journal och i slutet av varje vecka kommer du vara stolt över dig själv för de steg du har tagit för bättre buken hälsa.
  • Inför lätt lyft. Du kommer att få till en punkt i ditt dagliga buken träning som dina muskler kommer vänja sig vid crunches. Detta är den tid då allt går mjukt igen så du måste öka ditt spel. Okej, kan det gnällande. Du kan göra detta. Bara att införa 5-pound dumma klockor i kritan tid. Ta tag var och en i handen när du är redo att göra dina crunches. 5 pounds är ingenting när du har gått så här långt i ditt schema.


Ju tidigare du börjar med en buken träningsschema

Ju tidigare du börjar med en buken träningsschema, desto närmare kommer det att vara för dig att komma till ditt mål. Du kan satsa på detta men när du känner bränna och adrenalin kick, kommer du inte att kunna sluta. Tränar de mage av era kommer att känna så bra att det gör ont att sluta!