E2h

Hur man skapar en walking workout

Walking är en bra form av motion som har en hel del fördelar, inklusive men inte begränsat till att hantera vikt, minskar risken för hjärtinfarkt, minskar risken för många sjukdomar, sänka risken för stroke, kontrollera blodtryck, skyddar mot höftfrakturer, öka det goda kolesterolet , och undvika gallsten kirurgi. Studier visar att en daglig rask promenad kan hjälpa förlänga livslängden, lägre stressnivåer, förebygga depression, förstoppning, impotens och cancer i tjocktarmen. Det stärker muskler, ben och leder, förbättra sömnen, och förbättrar övergripande känsla av välbefinnande. Medan alla dessa är sanna, kan du inte få någon av de fördelar utan en ordentlig promenad rutin. Förberedelse och allvarliga ansträngningar att upprätthålla en walking övning rutin är nödvändig för att hjälpa dig att uppnå det du strävar efter av en walking träningspass.

Hur man skapar en walking workout. Rådgör med din läkare.
Hur man skapar en walking workout. Rådgör med din läkare.
  1. Ställ ditt mål. Varför behöver du en vandrande träningspass? Är det för att förbättra din uthållighet, aerob kapacitet, öka laktat, bränna fett, eller förbättra kondition? Hur ofta ska man träna? Det är absolut nödvändigt att bestämma ditt mål så att du vet om du får de förmåner du förväntar dig. Om du inte anger ett mål, kommer din rutin vara ineffektiva.
  2. Rådgör med din läkare. Innan du börjar workout rutiner, söka din läkares råd. Medan promenader är en bra form av träning, måste din rutin kan skräddarsys för att passa dina egna behov och mål. Detta är viktigt speciellt om du har några hygienkrav. Din läkare kan tala om för dig vad din kondition är och kan också rekommendera en diet plan som kompletterar din walking regimen.
  3. Organisera din tid. Du behöver tänka på dina arbetstimmar, familjens schema och andra aktiviteter. Om du måste starta en plan, måste det passa din livsstil.
  4. Bestäm hur ofta du bör gå per vecka och hur länge. Du kan inte nå dina mål om du inte har dessa relevanta detaljer. Olika intensiteter skall användas för olika mål och färdighetsnivåer. Skapa en plan som kommer att vara din referens på intensiteten och antalet minuter att genomföra på en daglig basis. Låg intensitet promenader är en avslappnad promenad cirka en till två miles per timme, är måttlig intensitet något en rask takt ungefär två till fyra miles per timme, och hög intensitet eller power walking är cirka fyra miles per timme eller snabbare.
  5. Håll koll på dina framsteg. Du kan göra detta genom att skapa en detaljerad dagbok om dina mål och rutin. Genom att hålla en journal, vet du om du är nära ditt mål eller om i fall att rutinen inte fungerar för dig.

Till att börja

Till att börja sträva efter att göra minst tre till fyra dagar per vecka för att få den förväntade nyttan. Som ni framsteg du kan öka antalet dagar upp till sex per vecka beroende på dina mål och din konditionsnivå. Din dagliga rutin bör åtminstone varar i 30 minuter och sträcker sig upp till 60 per rutin beroende igen på din kondition.