E2h

Hur man skapar en workout plan för par

Många par är idag alltför upptagen med karriären

Många par är idag alltför upptagen med karriär, barn, och andra olika aktiviteter så att kvalitetstid tillsammans är knappast längre uppnås. Om detta är ditt fall, är det dags att pausa en stund och tänka på en ny aktivitet som du kan njuta av att göra med din partner. En bra idé skulle vara att skapa en workout plan som du och din make kan göra tillsammans. Det kommer inte bara tillåter dig att tillbringa kvalitetstid tillsammans, men kommer också att ge dig möjlighet att ta hand om varandras hälsa och behålla den. Dessutom kan du behöva en liten ansträngning att fokusera på din fysiska välbefinnande som de flesta av din tid spenderas på andra saker men din kondition. För att starta en workout plan för dig och din partner, ta motsvarande punkter beaktas.

  1. Planera din tidtabell. Ta dig tid att sitta ner med din partner och diskutera ditt arbete schema och andra aktiviteter så att du både kan skapa den bästa tiden och antalet gånger för att träna tillsammans. När du ställer in ett schema, sträva efter att börja och fortsätta programmet.
  2. Få en tid hos din läkare. Även om du kan bara välja en typ av rutin som du både kan enas om, är det bäst att konsultera en professionell för att bestämma motion och graden av rutin som är lämpligt för var och en av er. Din träning kommer också att baseras på din fitness mål om det är viktminskning, ökad energi nivåer, utveckla styrka och muskeltonus, öka flexibiliteten, eller stärka hjärt-andningsorganen.
  3. Möt varandra halvvägs. Baserat på de alternativ som ges dig, bestämma vilken typ av motion för att engagera sig i. Avsikten är att spendera tid tillsammans i träningen så du måste komma överens om samma rutin. Om du har olika preferenser, lära sig att kompromissa eller välja något som är nytt för någon av er. Att göra något ni båda inte har provat tidigare kommer att lägga spänning och motivation.
  4. Tänk på gymmet. I fall det inte är möjligt att göra samma regimen tack vare hälsotillstånd eller nivå av rutin, kan du fortfarande göra varma upp sträcker tillsammans före träning och gå din skilda vägar i gymmet. Efteråt kan du svalka ner tillsammans liksom.
  5. Övervaka dina framsteg. Skapa en dagbok där man kan följa varandras framsteg. Inte alla gånger högre iver att utöva är samma speciellt om knappt en skillnad känns eller sett under de första veckorna. En dagbok som anger varandras mål och utveckling kommer att hjälpa dig att motivera varandra eller inspirera andra i fall han eller hon blir trött i processen. För att få er mer uppmuntras att fortsätta träningen, kan du ställa in en gång i veckan, varannan vecka eller månadsvis mål där du kommer att belöna varandra när målet är uppfyllt.

Hur man skapar en workout plan för par. Planera din tidtabell.
Hur man skapar en workout plan för par. Planera din tidtabell.

Komplettera ditt träningsprogram med en näringsriktig kost plan. Gå för mer fibrer, proteiner och mycket vätska.