E2h

Hur man skriver en diet blogg

Med så många artiklar på Internet om kost

Med så många artiklar på Internet om kost, viktminskning och fysisk kondition, kan du börja undra om du skriver en diet blogg fortfarande värt ansträngningen. Svaret, faktiskt, är - ja. En kost blogg eller någon artikel publicerad på Internet om viktkontroll kan dra uppmärksamheten från läsarna beroende på hur du presenterar dina skriva ups. Kom ihåg att det alltid något nytt som du kan dela och din handstil är verkligen annorlunda med andra kost bloggare.

Om du verkligen menar allvar i att starta en diet blogg, här är tips som du kan använda:

  • Gör en riktig beslutsamhet att du startar en diet själv. Du kan inte vara trovärdigt för läsarna oavsett hur vackra eller användbara dina blogginlägg är - om du inte gör som du predikar.
  • Utvärdera dig själv. Väg upp. Anteckna dina viktiga mätningar. Gör en personlig plan för hur du kan förlora övervikt. Konstruera en kalender för att spela in dina framsteg.
  • Gör en diet plan. Läs andra kost bloggar för att få fler idéer. Innovate på dessa dieter och komma med din egen.
  • Dela med läsarna egen erfarenhet med dieten du har tagit. Berätta upsides och nackdelar. Men klargöra att inte allt som fungerar för dig kommer att fungera för dem också. Till exempel, även om räkor är utmärkta tillägg för en diet måltid, kan vissa människor vara allergiska mot dem. I detta fall, ger substitut.
  • Inte alltid tala för dig själv. Sätt dig i skor av dina läsare också. Detta är mycket viktigt, särskilt när det gäller recept med ingredienser som inte är lätt tillgängliga överallt. Inkludera alltid en anteckning i slutet av din blogg som sådana ingredienser kanske inte finns i vissa delar av landet. Föreslå dem möjliga källor där de kan hitta dessa livsmedel. Om det inte finns något annat alternativ, ge alternativa bestämmelser. Till exempel, om rovor är inte tillgängliga i en stat, kan du föreslå att använda rädisor och andra saftiga grönsaker.
  • Inkludera en steg för steg att laga måltiderna. Publicera foton av dina egna recept. Det är ett livsmedel eller matlagning blogg, inte mindre. Men din kost blogg är mer inriktad på hälsosammare och närande mat som hjälper till att hålla en person behålla en idealvikt.
  • Hjälp läsarna utvärderar sig själva genom att tillhandahålla en fråga och svar avsnitt. Ställ frågor som kommer att bedöma hur de har hållit upp med sin egen kost.
  • Ta bilder av dig själv. Varje gång det är en uppenbar utveckling i kroppen med varje kilo förlorade publicera ett foto. Om du föredrar att vara anonym, kan du inkludera inte en ansiktsbehandling skott. Bara fokusera på kroppen.
  • Låt läsarna känner att du är uppriktig i din avsikt att hjälpa dem i så mycket som du också behöver deras stöd för att hjälpa dig med din egen kamp mot bula.
  • Håll dina läsare intresse och få dem att återvända till din blogg igen genom att skapa en personlig relation med dem. Svara alla kommentarer. Relatera till dem, känna dem, vara vän med dem.

Hur man skriver en diet blogg. Utvärdera dig själv.
Hur man skriver en diet blogg. Utvärdera dig själv.

Eftersom en diet blogg klassificeras som hälso blogg kan du infoga även hälso tips och artiklar hälsa om hur man kan förebygga vissa sjukdomar och hur man stärka immunförsvaret.