E2h

Hur man släppa en klänning storlek

Studier visar att förlora tio procent av din vikt kan ha enorma hälsofördelar. För många, att tio procent är lika med en klänning storlek (eller två). Om hälsan är ditt mål, kan du följa dessa steg och vara på väg att släppa en klänning storlek.

Hur man släppa en klänning storlek. Sätt upp ett mål och skriva ner det.
Hur man släppa en klänning storlek. Sätt upp ett mål och skriva ner det.

  1. Sätt upp ett mål och skriva ner det. Gör ditt mål prioriteras. Skriv ner det och hålla papper till hands. Innehålla skälen till ditt mål på samma sida, och sedan lägga upp den på ditt kylskåp, badrum spegel och någon annan plats som du kanske behöver motivation.
  2. Ge upp den sockrade läskedrycker. Regelbundna läsk innehåller i genomsnitt 150 kalorier per tolv-ounce burk. Det finns inget näringsvärde som erhålls med dessa kalorier.
  3. Håll ett livsmedel tidskrift. En del av krympande din storlek är psykologiskt. För många är bantning om kontroll. Genom att skriva ner varje bit du stoppar i munnen du tvinga dig själv att hålla koll på vad du äter. Du kan vara mindre benägna att äta denna påse av cookies när du måste skriva ner det i din journal. Inkludera vad du åt, hur mycket av det och vilken tid du åt. Om möjligt, inkludera kaloriförbrukningen för maten, och dina skäl för att äta när du gjorde. Lista om du var hungrig, uttråkad, orolig, eller om det bara var lunchtid så du åt.
  4. Drick vatten varje dag. Fyll upp mellan måltider av dricksvatten. Vätskan hjälper också rensa ut ditt system och ge energi matsmältningen. Dricksvatten hjälper dig att minska förstoppning och befria kroppen av avfall och gifter.
  5. Lägg motion till din rutin. Om du inte tränar, börja med att arbeta i minst tre, trettio-minuters sessioner per vecka. Om du redan har en övning rutin, men du har kört på din viktminskning, lägga till en extra dag eller session av motion. Skaka upp saker genom att lägga till en ny aktivitet som cykling, simning eller spela tennis.
  6. Swap dessert för färsk frukt. För vissa skulle middagen inte vara komplett utan dessert. Om du njuta av en bit av sötma efter din måltid, nå för färsk frukt. Frukten kommer att ge dig den biten av söt smak utan tomma kalorier. Med rå frukt, kommer du lägga vitaminer och fiber till din kost som hjälper din kropp att krympa i storlek.
  7. Börja äta dina grönsaker råa. Tillagning av grönsaker bort en del av de vitaminer och mineraler. Matlagning också betyder oftast att lägga smör, salt eller olja till dina grönsaker. Försök istället att äta dina grönsaker råa. Rengör dem väl innan du lägger dem på din tallrik. Råa grönsaker är mer näringsrika och dessutom är ett effektivt sätt att lägga fiber till din kost och att du känner dig full.
  8. Byt vitt bröd för hög fiber fullkornsbröd. När smält, vitt bröd har en inverkan på din kropp som liknar söta desserter och läskedrycker. Om du inte kan ge upp kolhydrater helt, byta till fullkorn bröd. Du kommer att känna fylligare längre med heartier bröd.
  9. Lägg styrketräning till din träning plan. Resistance utbildning tillägger muskel. Genom att lägga till muskler, ökar du kroppens ämnesomsättning, vilket hjälper dig att släppa en klänning storlek.

Ställa in mål för att släppa en klänning storlek är en hanterbar steg i en viktminskning eller hälsa plan. Dessa förslag kan hjälpa dig att ta detta steg. Om denna listan verkar överväldigande, börja med de första fyra till två veckor till en månad, och sedan lägga resten i slutet av en angiven tidsperiod.