E2h

Hur man sparar pengar på din plastikkirurgi


Plastikkirurgi är definitivt något du inte vill snåla på. Men det betyder inte att du måste spendera dig ur hus och hem för det. Här är några tips som ska hjälpa dig att spara pengar på din plastikkirurgi.

Steg 1

Gå med saltlösning implantat istället för silikon och kära. Om du är ute efter att spara pengar på plastikkirurgi på dina bröst, bör du välja den billigare (men lika säkert) saltlösning implantat. Även om de inte har så mycket av en naturlig look eller känsla, de har en lägre komplikationer efter operationen. Och de kommer att spara minst 750€ jämfört med traditionella silikonimplantat.

Steg 2

Hur man sparar pengar på din plastikkirurgi. Gå med saltlösning implantat istället för silikon och kära.
Hur man sparar pengar på din plastikkirurgi. Gå med saltlösning implantat istället för silikon och kära.

Överväga att prova Sculptra istället för mer vanliga fyllmedel. Även om detta inte är fullt godkänt av FDA för de flesta kosmetiska ändamål, några plastikkirurger gillar att använda Sculptra off-label. Det fungerar att fylla i ihåliga fläckar under ögonen och andra områden av ditt ansikte som kan visas Gaunt. En extra bonus, Sculptra fyllmedel tenderar att pågå 3-5 år, medan de traditionella fyllmedel kan pågå endast 1 år. Du sparar tusentals på längre livslängd denna plastikkirurgi fyllmedel.

Steg 3

Välj den traditionella formen av fettsugning. Ultrasonic fettsugning och även laserfettsugning visar inte mycket bättre resultat än den traditionella formen av fettsugning. För relativt samma resultat, kan du bli av med din oönskade fett och spara några tusen dollar genom att välja detta mer traditionella metoden att denna plastikkirurgi.

Steg 4

Prova ett alternativ till laser behandlingar. Ett självklart sätt att spara pengar på plastikkirurgi är att gå utan den! Om du vill förbättra utseendet på ditt ansikte, kan du få ungefär samma utseende med en kemisk peeling som du kan med traditionell laser ansiktsbehandlingar. En kemisk peeling som blått skal kommer med en betydligt mindre prislapp och du fortfarande få fördelarna med en yngre, friskare ser ansiktet.

Steg 5

Överväga att prova sculptra istället för mer vanliga fyllmedel. Välj den traditionella formen av fettsugning.
Överväga att prova sculptra istället för mer vanliga fyllmedel. Välj den traditionella formen av fettsugning.

Sprid ut din botox. Du kanske använder mer Botox än du behöver. Se om du kan spara pengar på denna typ av plastikkirurgi genom att sprida ut din Botox användning. Istället för att sätta 20 enheter till din panna, varför inte se om du fortfarande nöjd med 10 enheter i din panna? Det lämnar dig en extra 10-enhet att sätta i hakan, läppen eller kinden! Det är vettigt att få ut det mesta av dina pengar, så inte överdriva detta kosmetisk kirurgi injektion. Du kommer snabbt att inse hur mycket pengar du kan spara genom att minska antalet Botox injektioner du får.

Steg 6

Närma ditt försäkringsbolag. Nu, uppenbarligen ditt försäkringsbolag inte kommer att betala för din bröstförstoring, rumpa hiss eller bukplastik. Men om du har ett genuint behov av plastikkirurgi, kan du bara kunna få ekonomiskt stöd med dessa räkningar från ditt försäkringsbolag. Du behöver bara visa ett behov av operation, eller bevis på att korrigerande plastikkirurgi är bra och nödvändigt för din hälsa. Så om dina bröst är för stora och få dig ryggvärk, eller om dina hängande ögonlock hämmar din vision, kan du förmodligen din sjukförsäkring täcker hela eller åtminstone en del av denna kostnad. Om du kan bevisa det, är detta ett bra sätt att rädda dig själv en bunt pengar på plastikkirurgi.