E2h

Hur man ställer in mobila vårdcentraler

Du kan ta reda på om den politik som styr mobila vårdcentraler genom att online-kurser i hälso-och sjukvården. Klicka här för information om hur du registrerar dig för ett online vårdprogram. Innovationer inom vård och teknik har nu banat väg för effektivare och praktisk medicinska program och funktioner som mobil vårdcentraler. I ett nötskal, fungerar en mobil klinik ungefär som din vanliga samhället klinik-på hjul!

Under de senaste åren har det skett en kraftig ökning av människor i trängande behov av vård och tjänster, men kunde inte råd med dem. Människor antingen inte kan eller kommer att gå till ett sjukhus eller en klinik. Skäl som angetts för detta område från att vara hemlös till otillgänglighet till hälsovård och faciliteter, avsaknad av en sjukförsäkring, brist på transporter, särskilt för dem som bor långt borta från sjukhus eller kliniker, som fastnat i katastrofdrabbade områden utan tillgång till omedelbar sjukvård, känsla skrämmas av vårdgivare med misstro i traditionella sjukvården, även språkbarriärer och vissa andra personliga konflikter och hang-ups med avseende på konsulttjänster läkare och ta emot medicinsk vård. Mobile vårdcentraler var avsedda i hopp om att ta itu med och även minska de flesta av dessa frågor, och så småningom, hjälpa dessa oförsäkrade och mindre lyckligt lottade människor får enkel tillgång till mer traditionella och fullständig medicinsk vård på etablerade sjukhus och kliniker.

Hur man ställer in mobila vårdcentraler. Klicka här.
Hur man ställer in mobila vårdcentraler. Klicka här.

Mobile vårdcentraler fungerar som en förlängning av ett sjukhus eller en etablerad klinik. Den enda skillnaden är att denna självförsörjande medicinska avdelningen kan resa-mest på landsbygden, fattiga och avlägsna samhällen och byar som erbjuder grundläggande sjukvård. En mobil klinik består av en stor bil-det kan vara en lång verktyg van eller buss med alla grundläggande medicinsk utrustning och en kan personal av läkare, sjuksköterskor, medicinska tekniker, och även praktiserande elever inom det medicinska området. Det har också el och vatten källor, en säng eller två för att ljuga-in och badrum.

När en mobil klinik är stationerad i ett visst område, som bor i närheten som vill och behöver utnyttja medicinska tjänster kan enkelt besöka den mobila vårdcentral, kontrollera kliniken schema, och sedan ställa upp ett möte. Liksom etablerade kliniker, de flesta mobila vårdcentraler arbetar också på ett fast schema, men de har inte stanna kvar i ett område under en mycket lång tid, eftersom de även service olika platser. Det är bättre att få en tid direkt när en råkar besöka din by eller samhälle.

När du anger en mobil vårdcentral

När du anger en mobil vårdcentral, är utrymmet närmast vanligtvis receptionen och väntar område, som rymmer en handfull patienter. De följande större områden fungerar oftast som undersökningen och rum screening. Mindre rum används för röntgen, ultraljud, andra tester, eller som laboratorier. Mobiltelefon användning avråds grund av mobil strålning. Grundläggande medicinska tjänster som tillhandahålls är: fysiska prov, vaccinationer, vaccinationer och skott, blod kontroller tryck, röntgen, mammografi, urinanalys, blodprover, första hjälpen och på plats filmvisningar hälsa. På plats hälsokontroller inkluderar: kolesterol skärmar, hörsel skärmar, skärmar diabetes, även ben tester densitet, pulmonella funktionstester och tuberkulos tester hud. Skannar bestämma hjärnans hälsa är också tillgängliga. Mobil klinik personal kan också ge mödravård, hälsoutbildning, kostrådgivning, ordentlig sexualundervisning för att förhindra oönskade graviditeter, och även fördela alla former för rådgivning i samband med sjukförsäkring, sjukvård, medicinska frågor, etc.

När du anger en mobil vårdcentral.
När du anger en mobil vårdcentral.

Mobile vårdcentraler är de vanligaste mobila kliniker, men de är inte den enda typ. Det finns också tandvård, veterinär, labb, och kommandot enheter, men dessa är inte att förväxla med mobilmaster, mobil mast, och mobil kassaskåp. Du kan lära dig mer om olika typer av mobila kliniker genom att delta i en online-vård-klass .