E2h

Hur man stretcha och stärka handlederna

Innan någon aktivitet som innebär en hand balansering

Innan någon aktivitet som innebär en hand balansering, rekommenderas att sträcka dina handleder för att undvika skador på den. Du måste göra dina handleder naturligt flexibel inte bara för att ge dig lätt på handen verksamhet utan att tillstånd dina handmuskler också. Det finns en hel del handled övningar som kan bidra till att stärka det. Här är några handleden övningar som du kan använda:

Hur man stretcha och stärka handlederna. Den mest grundläggande handleden övning är att böja ditt grepp om en av dina handens fingrar och böjer handleden tillbaka mot baksidan av din hand.
Hur man stretcha och stärka handlederna. Den mest grundläggande handleden övning är att böja ditt grepp om en av dina handens fingrar och böjer handleden tillbaka mot baksidan av din hand.

  1. Den mest grundläggande handleden övning är att böja ditt grepp om en av dina handens fingrar och böjer handleden tillbaka mot baksidan av din hand. Denna övning kommer att sträcka ut dina handleder samt dina fingrar. Upprepa detta handleden övning för båda händerna. Inte över böja handlederna för långt eller du kanske riskerar skador. Du kan göra denna övning handleden böj samtidigt på båda händerna genom att släppa på knä och sätta båda händerna på golvet med händerna pekar mot dig och försiktigt böja handlederna på samma sätt.
  2. Det finns ett enklare sätt att stärka dina handleder. Du behöver en klämma leksak eller en stress boll som ska användas för denna övning. Börja med höger hand. Ta squeeze bollen eller någon form av squeeze leksak som är mjuk och inte skadar handen och krama in den ordentligt flera gånger för en dag för att vårda din hand och muskler handled. Du kan köpa en sjukgymnastik bollar i hälsokostaffärer också.
  3. En annan övning är att ta en stående eller sittande ställning och lägga armarna över bröstet så att båda händerna är möte varje framför bröstet. Böj dina handleder ner så att baksidan av din hand vidrör varandra. Tryck ihop ryggen på handen stadigt samtidigt föra dina båda armbågarna nedåt. Detta kommer att sträcka dina handleder och böja dem till villkor handleden muskler.
  4. Denna handleden övning liknar den grundläggande handleden stretch övning men med lite variation på din position. Antag en stående position och sträcka en av armarna upp mot taket. Handflatorna ska ställas inför upp och den andra handen böja fingrarna ner, en efter en från Pinky till tummen.
  5. Om du är på kontoret, kan du fortfarande utföra övningar handleden förstärkning. Du kan frigöra händerna och skaka dem att lossa muskler. Därefter knyter båda dina handleder och vrid dem medurs och moturs minst 4 gånger vardera händer.

Kom ihåg att om du har en handledsskada

Kom ihåg att om du har en handledsskada, inte försöka att utföra dessa handleden övningar eller det kommer ytterligare orsaka skada. Det kan vara bäst att konsultera en professionell personlig tränare eller en sjukgymnast för att ge dig mer information om hur du utför handleden övningar ordentligt utan att orsaka din skada. Handleden kan spela en viktig roll i ditt dagliga liv, utan det du inte kan skriva bra och greppet väl. Se till att du följer de rätta stegen för att stärka dina handleder.