E2h

Hur man träna på parken

Träning inne i ditt hem eller i din lokala gym kan vara gott och väl men ibland kan man verkligen behöver ett miljöombyte. Parken är ett bra ställe att få välbehövlig motion du behöver medan du njuter av utsikten och andas in den svala och klara luften under söta morgonsolen. Här är några övningar som du kan göra i parken för att få ditt blod och muskler pumpa.

Gång

Walking. Börja träningen med en trevlig rask promenad runt parken. Normalt kommer parker har gångvägar och stigar kors och tvärs över hela parken. Välj en start-och slutpunkt för din promenad. Om parken är inte så stor, då du kommer att vilja gå runt den några gånger för att få ditt hjärta att pumpa och kroppen svettig. Du kommer att vilja att sträcka på benen lite innan promenad för att undvika skador och muskel trauma.

Running

Hur man träna på parken. Walking.
Hur man träna på parken. Walking.

Running. Medan promenader, kan du långsamt öka takten till en joggingtur. Efter några minuters jogging, öka takten ännu mer till en fartfylld körning. En bra körning kan verkligen få dina muskler att arbeta och fettförbränning. Använd samma gångvägar i parken för din kör rutten. Se till att avsluta din kör med en långsam joggingtur eller promenad för att göra dina muskler anpassa sig till den oundvikliga avslappning din kropp kommer snart att ingå.

Frisbee. Om du vill ha lite kul med vänner när du tränar, sedan kasta runt en frisbee med dina vänner kan vara den aktivitet du behöver. Välj en vidöppen yta i parken där du kan kasta skivan. Kasta frisbee till din partner eller partners och vänta på dem att kasta det tillbaka till dig. Ibland fånga en frisbee kommer att kräva en del springer och hoppar och dessa små verksamheter bör få dina muskler arbetar tillräckligt för att bryta ett svett.

Fotboll

Fotboll. En annan rolig övning som du kan göra med vänner i en park är lek prägelfotboll. Detta är bra om du umgås med en stor grupp av vänner i parken. Ta med en fotboll och anordna en träningsmatch. Bilda team och inkludera flickor i leken för sort. Utför spelar oavsett om du är på offensiven och defensiven. Denna roliga aktivitet gör att du kan springa och hoppa som du fånga bollen och undvika eller försöka fånga andra spelare.

Vandring

Running. Running.
Running. Running.

Vandring. Om parken har en omfattande uppsättning av vandringsleder, då kan du vandra din väg till en sundare kropp. Gå med en vän, få lite vatten, och utforska vildmarken i parken. Om leden är lång och grov nog, bör du arbeta dina ben, lungor och hjärta ganska väl.

Cykling

Cykling. Vissa parker har cykelvägar. Om din park har dessa, då du kan piska din cykel och cykla längs den. Cykling är lika effektiv som någon annan övning. Det fungerar abs, ben och rygg samt dina lungor och hjärta. Vidare är aktiviteten spännande och roligt med en sval bris som löper genom ditt ansikte och kropp som du plockar upp hastigheten.

Dessa är några av de grundläggande övningar du kan göra i parken. Om du är kreativ nog, bör du kunna tänka på andra övningar som kan väcka ditt intresse. Dock är den bästa delen av att arbeta ute i parken landskapet och den friska luften som de typiska gym inte kan ge.