E2h

Hur man träna under en lågkonjunktur

Lågkonjunkturer är fruktansvärda tider för alla

Lågkonjunkturer är fruktansvärda tider för alla. Företag nära, är arbetstagare permitteras och priser rocket sky höga. Onödigt att säga, en lågkonjunktur kan allvarligt kramp din stil. Det finns färre lediga jobb och med att mindre disponibel inkomst för dig att skaffa de många saker du har kommit för att njuta. Drastiska livsstilsförändringar blir oundvikligen obligatoriska för att överleva. Säkra de mest basvaror har företräde framför alla andra lyx. Det är den värsta sortens sak, att bli av med de saker som gör dig glad.

Hur man träna under en lågkonjunktur. Promenera så mycket som möjligt.
Hur man träna under en lågkonjunktur. Promenera så mycket som möjligt.

Tack och lov, svåra tider är inte en ursäkt för att få mjuka, speciellt runt mitten. Ja, gym, ordentlig motion utrustning och även vissa fritidsaktiviteter måste skäras ut ur ditt liv när pengar är svårt att komma med, men du kan ändå hitta sätt att hålla sig i form utan att spendera några pengar alls.

  1. Promenera så mycket som möjligt. Ta varje tillfälle att spara pengar. Så om du har någonstans att du måste vara, promenera, cykla eller pendla. Ta något alternativ som sparar mest pengar. Reser till fots eller på cykel kan ta längre tid än att ta bilen, men i en lågkonjunktur en bil är för mycket av en lyx att kontinuerligt använda. Och detta sätt får du en trevlig lång promenad eller cykeltur att verkligen arbeta benen och hjälper dig att få daglig motion du behöver.
  2. Träna inne i huset. Stanna hemma och göra massor av sit-ups och armhävningar. Glöm att gå till ett gym. Det är för dyrt. Du kan gå ut för att spela basket eller fotboll, om det inte kommer att kosta dig mycket, men om du verkligen är i en binda, kan du aldrig gå fel med att komma upp med ditt eget arbete ut rutin. Gör övningarna i set och successivt öka antalet med tiden. Börja långsamt och lägga till fler reps som du tycker passar. Inkludera jumping jacks, ben-höjer och andra övningar för att få hela träningsupplevelse.
  3. Var kreativ. En tegelsten, kan en hink vatten eller en tung bok tar enkelt ersätta vanliga vikter. Kom ihåg att du inga pengar att köpa nya vikter eller maskiner. Det är dags att få lite fantasifull med ditt arbete-outs. Det kan vara rå, men om det fungerar, det fungerar. Inte stam själv försöker lyfta något för tung, men var inte rädd heller.

Och din fantasi inte behöver begränsas på bara räkna ut saker att lyfta. Skapa roliga nya kurser för att springa för att hålla dig intresserad av jogging. Hitta en stark overhead bar att göra pull-ups. Träna din hjärna och din kropp. Lågkonjunkturen tvingar dig att söka nya lösningar på gamla problem. Vänd skräp och vardagliga föremål i delar av en komplett övning rutin.

Ordentlig motion är en livsstil

Ordentlig motion är ett livsstilsval. En lågkonjunktur kan tvinga dig att ändra dessa val. Lyckligtvis, även om du har oturen att ha ditt liv drabbats hårt av sådana hårda tider, behöver du inte ge upp din dagliga motion. Tvärtemot vad många tror, ​​behöver du inte spendera pengar för att få den perfekta kroppen.