E2h

Hur man tränar på en budget

Dussintals dina vänner är förmodligen medlemmar på ett gym

Dussintals dina vänner är förmodligen medlemmar i ett gym. Dessa vissa vänner är oftast de med de fantastiska kroppar, till synes vid spetsen av mänskliga kroppsbyggnad. Populära och självsäker, snygg och mejslade, måste det vara i kroppen rätt?

Du bestämmer att det finns inget som hindrar dig från att ha vad de har. Du huvud på över till gymmet och fråga om att gå med. Ord som "muskler" är "tonade" och "sexig" kastas omkring. De säger alla de rätta sakerna ... utom i slutet, de förlorar dig helt.

Hur man tränar på en budget. Hitta en sport.
Hur man tränar på en budget. Hitta en sport.

Du får räkningen. Adjö sex-pack.

Gymmedlemskap kommer inte billig. Inköp av utrustning och träna hemma är inte heller. Månatliga gym avgifter och personliga kostnader tränare stapla upp och kan verkligen bränna ett hål i din plånbok. På samma sätt kan skaffa egna maskiner vara mycket dyrt och du vet att så småningom, de alla hamnar som skräp.

Lyckligtvis finns det tillräckligt med möjligheter att utöva på en budget. Uppfinningsrikedom och kreativitet är nyckeln till att arbeta ut med att bryta banken.

Dussintals dina vänner är förmodligen medlemmar på ett gym. Jogging.
Dussintals dina vänner är förmodligen medlemmar på ett gym. Jogging.

  1. Hitta en sport. Sports är ett mycket roligt och kan verkligen hålla dig i form. Du kan spela själv eller ännu bättre, med en grupp vänner. Basket, fotboll och volleyboll är bra exempel eftersom de innebär en hel del löpning och rörelse, bra för din kropp, och inte kräva att du ska spendera en förmögenhet bara för att spela eftersom en boll är ofta allt du behöver.
  2. Jogging. Jogging är den perfekta övningen för människor på en budget. Allt du egentligen behöver köpa är rätt skor och du är iväg! Springa fort, köra långsamt, ensam eller med en grupp vänner, det spelar ingen roll. Välj dina egna vägar för att ändra din rutin för att hålla saker intressant. Poängen är att du ska flytta och hålla sig i form och du kan göra det när du vill, var du vill.
  3. Dancing. Det är en rolig, mer engagerande alternativ till att gå till gymmet och det är dans. Du har så många alternativ att välja på om du väljer att dansa-balsal, jazz, hip-hop, aerobics, you name it. Inlärning i en dansstudio är betydligt billigare än att registrera dig på ett gym med bättre musik för start! I själva verket, om du kan du inte ens lämna ditt hus eller spendera några pengar att ta en danslektion. Det finns även online danslektioner för dig att följa.

Arbeta ut på en budget ger dig inte rätt att slappa av och låtsas att utöva utan att faktiskt få något gjort. Gymmet kan inte vara gratis men motion är. Du kan spendera klokt och samtidigt ändå få kroppen i form. Låt dig inte luras av det ni ser i media, med rätt motivation och en riktig kost, kan du uppnå dina mål till en bråkdel av kostnaden.