E2h

Hur man undervisar en autistisk färdigheter barn livet

Ett autistiskt barn är en som har en kommunikation störning

Ett autistiskt barn är en som har en kommunikation störning. Det bör dock noteras att alla barn med autism har kommunikation störningar men inte alla barn med kommunikationsstörningar har autism. Ett barn med autism är som ett barn i en stor låda tillsammans med ett visst objekt. Objektet som avses kan vara en fråga, intresse eller aktivitet. Med andra ord, det finns ingen annan person eller sak att ett barn är ansluten till annan än objektet. Denna egenskap har blivit anledningen ett autistiskt barn inte utveckla livskunskap hur ett normalt barn gör. Det är i själva verket en vanlig missvisande att ett barn med autism inte kan förvärva och lärande livskunskap. Varje autistiskt barn kan lära livskunskap, om du skulle bara veta hur man undervisar honom. Nedan finns sätt om hur man lär en autistisk färdigheter barn livet.

Släpp barnet från sin egen värld. Detta steg kräver professionell hjälp. Detta skulle kräva hjälp från psykologer, psykiatriker och specialpedagogik (SPED) lärare. Det bästa råd till detta steg är att registrera barnet skyndade skolor. Men om alla andra fall uppstår där barnet omöjligt hanteras av professionell hjälp kan du släppa autistiska barn genom din egen insats. Kom ihåg att ett autistiskt barn alltid är ansluten till en viss fråga, intresse eller aktivitet. Använd objektet för att kommunicera med barnet. I denna process kommer du att märka att när objektet (som kan vara en fråga, intresse eller aktivitet) tas bort, en stor förtvivlan skulle märkas från autistiska barn. När objektet försvinner eller tas bort, ersätta det med andra objekt som du vill att barnet vara relaterade till. Sätt i åtanke att handlingen att koppla bort barnet från en tidigare objekt som han är knuten till, är som att öppna dörren till sin egen värld. Genom detta kommer autistiska barnet införas i en ny värld där han kunde bli mer normal.

Börja lära honom eller henne på det sätt du skulle lära ett normalt barn. När barnet befrias från sin egen värld, skulle det vara lättare att lära honom grundläggande kunskaper i livet. Detta beror på att barnet är nu mer öppna för andra saker. Kom alltid ihåg att det enda hindret från att lära livskunskap är att han var nära att en värld som han bara kan förstå. Precis som när undervisning en 4 år gamla barn grundläggande färdigheter i livet, kommer det autistiska barnet nu vara kapabel att göra samma sak oavsett hans kronologiska ålder. Men kom alltid ihåg att ett autistiskt barn är inlärningsförmåga är lägre än den vanliga, så det kommer alltid att finnas en större avgränsning av de saker som autistiska barn kan lära sig.

Hur man undervisar en autistisk färdigheter barn livet. Släpp barnet från sin egen värld.
Hur man undervisar en autistisk färdigheter barn livet. Släpp barnet från sin egen värld.

Anledningen ett autistiskt barn inte lära sig livskunskap som andra barn gör, är på grund av hans kommunikationsproblem. Om du skulle lära ett autistiskt barn att lära sig livskunskap, skulle du behöva ta itu med detta meddelande problemet först. Men desto viktigare är att du ska tro att han kunde göra saker som ett normalt barn gör. Och allt går därifrån.