E2h

Hur man undervisar ett steg aerob intervall klass

Steg aerobics skiljer sig från vanlig aerobics på att den använder upphöjda plattformar när du utför en serie övningar för ökad kardiovaskulär aktivitet. Det är också inställda på olika musik tempo precis som vanliga aerobics klasser. Intervall steg aerobics däremot integrerar muskler konditionering med hjälp av hantlar i steg aerobics klass. Dessa övningar, vanligen varar 1-2 minuter, tonen musklerna utan att deltagarnas hjärtfrekvens sjunka. Deltagarna bränna kalorier samt fasta upp sina muskler när de deltar i en steg aerob intervall klass, och här är några tips för att hjälpa dig när du planerar att inkludera den i din aerobicspass.

Hur man undervisar ett steg aerob intervall klass. Planera din klass steg aerobics med intervall klassen ingår.
Hur man undervisar ett steg aerob intervall klass. Planera din klass steg aerobics med intervall klassen ingår.

  • Hämta certifiering. Du måste vara en certifierad fitness instruktör innan du kan användas i gym och andra fitness center, samt ha minst ett par års erfarenhet som en aerobics / steg-aerobics instruktör.
  • Planera din klass steg aerobics med intervall klassen ingår. I grund och botten bör du kombinera värma upp och stretching övningar som varar i tio minuter, följt av steg aerobics upp till sex minuter och starta intervall övningar i ungefär en minut eller två. Detta bör avslutas med fem minuters svalna övningar innan din klass går vidare till buken och stretchövningar.
  • Hitta rätt kombination av övningar muskler konditionering för de olika nivåerna i din klass deltagare. En av övningarna muskel konditionering du kan lära dem är triceps dips, som har tre olika svårighetsgrader. Visa hur detta görs framför din klass. För nybörjaren bör sitta på golvet, böjda knän och armarna placeras något bakom dem. De bör höja sin torso genom att böja armbågarna och sedan räta dem. Mellanliggande studenter kommer att göra detta med sina bottnar från golvet medan avancerade studenter ska ha sina ben utsträckta framför och deras händer placeras på steget för större svårigheter. Inkludera armhävningar med detta intervall träning.
  • Blanda intervallet övningar med hjälp av hantlar. Det finns olika hantel övningar som du kan lära, som syftar till att rikta olika muskelgrupper. Du kan få information om olika övningar från övningsböcker och från online instruktioner.
  • Ställ din rutin till lämplig musik. Det bästa du kan göra är för dig att göra minst flera planer för olika nivåer av deltagarna och utföra övningarna själv som du ställer dem till musik. På detta sätt kommer du att kunna mäta och montera musik med steg aerobics och övningar intervall för att göra det roligt, lätt och engagerande att göra eleverna glömmer att de arbetar hårt för att bränna kalorier och tonen sina muskler.
  • Hitta en kombination av kyla ner övningar som kan utföras av alla klass nivåer samtidigt. Detta kan göra din klass roligare. Välj Cool Down övningar som fortfarande kommer att rikta andra muskelgrupper i stället för att helt enkelt stretching och få sin hjärtfrekvens tillbaka till det normala.


Håll dina steg aerob och intervall klasser intressant genom att fortsätta att söka efter olika kombinationer av övningar och variera svårighetsgrader lämplig för lämplighet för varje klass du undervisar. När du har flera motion planer kommer dina elever inte uttråkad av att göra samma rutin hela tiden.