E2h

Hur man undervisar hälsa och säkerhet koncept till barn

Hälsa och säkerhet brukar gå ihop som väsentliga lärdomar att föräldrar vill dela med sina barn. Hälso-och säkerhetsutbildning bör definitivt börja hemma. För en bör barnsäkerhet vara en primär angelägenhet för föräldrar eftersom våra hem är fyllda med potentiellt farliga material, såsom städning redskap och kemikalier. Våra skåp, lådor och skåp innehåller alla typer av gifter och rengöringsmedel som trots att märkas som sådana inte överlämnar punkten stark nog att småbarn och andra barn som inte kan läsa ännu. Våra hem utgör också andra risker som trappor, elektriska ledningar och många fler.

Säkerhetsorganisation är namnet på spelet när det handlar om barn. Föräldrar måste lära sig att begränsa den mängd risk att barn utsätts för. Samma process gäller på arbetsplatsen, till exempel när arbetarskyddet diskuteras.

Hur man undervisar hälsa och säkerhet koncept till barn. Ett bra sätt att lära hälsa på hemma är under måltiderna.
Hur man undervisar hälsa och säkerhet koncept till barn. Ett bra sätt att lära hälsa på hemma är under måltiderna.

  • Börja tidigt. När du verkligen tänker på det, börja begreppen säkerhet i tidig ålder. De saker som vi lär barnen hålla med dem tills de blir vuxna. Som barn börjar växa upp och börjar ges potentiellt farliga verktyg som sax eller fräsar box, börjar han att tillämpa vad han lär sig om hur du använder dessa verktyg på ett säkert sätt. Oftare än inte men olyckor händer. Chansen är dessa incidenter inte att livshotande. Så var inte rädd för att låta dina barn utforska. Om något skulle dessa vara bra att förstärka de vanliga tipsen barnsäkerhetsprodukter som verkligen skulle kunna betyder i det långa loppet. Om dessa barn lär sig sin läxa tidigt, kommer det att vara en utmärkt start för dem.
  • Ett bra sätt att lära hälsa på hemma är under måltiderna, där föräldrar kan hjälpa till att förklara begreppen äta hälsosam mat, snarare än skräpmat och läsk. Här kan föräldrar föregå med gott exempel, och undvika ohälsosamma livsmedel själva. Föräldrar kan också föregå med gott exempel för korrekt matvanor, som att äta i tid, inte under-ätande, och inte äta för mycket.
  • Lär dig mer om barns säkerhet är också mycket viktigt i en skola och klassrumsmiljö. För en är lärare ofta underlägsna i klassen inställningen. Tror du verkligen att de kan titta varje barn hela tiden? I de fall när barnen är kvar av sig själva eller när de utan tillsyn kan ett barn göra saker som kan vara skadliga för honom.
  • Ett bra sätt att stärka säkerheten i klassrummet är att städa och packa undan leksaker och andra material. Barn är alltid lära sig att plocka upp efter sig att se till att ingen resor och blir skadad medan du spelar. Alla uppmuntras att ta en aktiv roll i att ta hand om breakables. Om glas, koppar eller fönster sönder, de mycket väl vet att de inte får röra glasskärvor. Dessa lärdomar kan lätt ingrodd i barnens sinnen med hjälp av spel, affischer och repetitiva dikter och rim som barnen kan recitera varje dag.

De lektioner i hälsa och säkerhet att barn lär sig från skolan kan enkelt tas hem. Äldre barn kan även hjälpa undervisa de yngre om vikten av säkerhet. Var medveten om hälsofrågor, och hålla era hem säkert.