E2h

Hur man undervisar HLR och första hjälpen

Hjärt-lungräddning eller HLR kombineras räddning andas och bröstet fasthet. HLR kan bidra tillbaka syrgasberikad blodcirkulationen till offrets hjärna. Hjärnan kan skadas permanent om det inte finns tillräckligt med syre. Performing HLR är viktig i vissa nödsituationer som drunkning, olyckor och kvävning. Första hjälpen å andra sidan är bestämmelsen om primärvården till en sjuk eller skadad person. Detta sker främst innan medicinsk behandling ges till patienten. Första hjälpen mål är att bevara liv, för att förhindra ytterligare skador och främja återvinning. Dessa två går hand i hand när du sparar liv och ger preliminär vård till någon som är sjuk eller skadad. Att veta hur man undervisar HLR och första hjälpen, här är hur.

Hur man undervisar HLR och första hjälpen. Lär dig skicklighet, och sedan lära.
Hur man undervisar HLR och första hjälpen. Lär dig skicklighet, och sedan lära.

  • Gain certifiering. För att kunna undervisa HLR och första hjälpen, måste du få först certifiering som instruktör. HLR och första hjälpen är inte lätta uppgifter och du måste vara en professionell för att kunna instruera hur man kan spara liv eller utföra vissa primära medicinska behandlingar.
  • Lär dig skicklighet, och sedan lära. Detta kommer hand i hand med att få certifiering. Att bli en professionell HLR och första hjälpen lärare kommer också att uppmuntra människor i ditt samhälle att lära och hjälpa någon i nöd. När du har blivit en expert, leta efter en viss plats för att hålla dina klasser. Det kan bli dyrt för dig så mycket som möjligt leta efter en plats som är gratis. Om du har en stor bakgård, kan du be frivilliga att komma till ditt hus och lära. Kontrollera att du har rätt utrustning och verktyg undervisning som behövs för dina klasser.
  • Verktyg och utrustning. Du skulle behöva första hjälpen kit, nappar, mattor och ett stort område för att kunna undervisa HLR och första hjälpen. Så mycket som möjligt, gör dina elever känner nödsituationen händer på riktigt så att de skulle få ett grepp om vad du lär. Öva på dockor som skulle hjälpa dem att lära bättre om de ser personen skadades. Du kan också be dina frivilliga att para sig och öva de färdigheter de lärt sig.
  • Skapa ett schema och övervaka dina klasser. Samma som en vanlig klassrum scen, måste du ha en klass utarbetats för dina elever. Du måste vara beredd i varje klass du göra så att dina elever uppmuntras att delta. Du kan distribuera böcker och annat material läsning med grafik så att de kan granska vad de lärt sig och så de kan också dela kunskap med sina vänner och familj. Övervaka varje klass och varje individs framsteg så du kan också ge rekommendationer för att bli en professionell.


Rädda liv är en mycket svår uppgift

Rädda liv är en mycket svår uppgift. Men när du har lärt folk grunderna i att ge primärvården eller utför HLR till människor i nöd, har du definitivt en känsla av tillfredsställelse och prestation. Det ger dig också en viss känsla av prestation som du kan hjälpa människor att bry sig mer om andra och inleda hjälpa någon i stort behov av läkarvård.