E2h

Hur man undviker att bli super skinny

När det gäller problem med vikten

När det gäller problem med vikten, är det första som kommer att tänka på en fet person. Med vikt problem betyder inte alltid att vara överviktig. En andel av människor som har viktproblem är för mager för sin längd. Vissa människor är bara inte kan gå upp i vikt oavsett hur mycket de äter. Ett annat problem med magert folk är att vissa av dem verkar vara mager, men den procentandel av deras kroppsfett är hög.

Du kan undvika att bli super skinny genom att följa några enkla tips:

  1. Undvik stress. En av orsakerna till viktminskning är stress. Du kanske inte märker det först, men är stressad tar en vägtull på din kropp. Det är vetenskapligt bevisat. Om kroppen är stressad det tenderar att frigöra kortisol. Kortisol är ett hormon som ökar din ämnesomsättning. Detta resulterar i att ha en smalare kropp. För att undvika stress, bedriva en verksamhet som kommer att hjälpa dig att slappna av. Du kan ha varje vecka massage eller så kan du prova yoga.
  2. Goda matvanor. Ha goda matvanor för att öka din vikt. Välj att äta mat som är hälsosam, men hög i kalorier. Ät mer av dessa typer av livsmedel och undvika att äta fett och socker. En annan sak du behöver göra är att äta flera måltider på en dag. Om du äter 3 gånger om dagen, försöka öka det till 4 hela måltider eller mer. Denna diet plan som fungerar för både män och kvinnor.
  3. Styrketräning. Anmäl dig i det närmaste gymmet och få en instruktör för att hjälpa dig med din vikt träningsprogram. Att gå på gym och motionera är inte bara för viktminskning. Du kan tona dina muskler och få mer kroppsvikt eftersom muskler väger mer än fett. Du behöver inte gå till gymmet varje dag. 2 eller 3 gånger i veckan bör hjälpa dig att få tillräcklig tyngd.
  4. Planera dina måltider. Du måste hålla sig till en vikt diet för att få kroppsmassa. Håll dig till de livsmedel som hjälper dig att gå upp i vikt. Ha en balanserad måltid som innehåller något från köttet gruppen, grönsak grupp, frukt-grupp, korn grupp och mjölk grupp. Kombinera olika typer av mat från dessa grupper för varje fullständig måltid som du tar. Några av de livsmedel som ingår här är mjölk, ost, glass, pasta, flingor, bröd, fisk, kött fjäderfä och färska grönsaker.
  5. Saker att undvika. Du måste undvika att göra vissa saker för att hjälpa dig i din viktökning regim. Undvik koffein och nikotin. Båda dessa ökar kroppens ämnesomsättning och få dig att smälta maten snabbare. En annan sak att undvika är att ha endast ett fåtal måltider per dag.

Hur man undviker att bli super skinny. Planera dina måltider.
Hur man undviker att bli super skinny. Planera dina måltider.

Dessa är några av de tips som du kan använda för att gå upp i vikt om du är för mager. Om du försöker gå upp i vikt, är det dessutom inte hälsosamt för dig att vara en "mager fet person". En mager fet person är fysiskt mager, men har en mycket hög andel kroppsfett. Det bästa för dig att göra är att avgöra hur frisk du är och skapa en diet som kommer att hålla dig frisk.