E2h

Hur man undviker magnetiska armband bedrägerier

Magnetisk terapi

Magnetisk terapi, ett populärt alternativ medicin, anses vara en pseudo-vetenskaplig formel för att behandla sjukdomar. I denna praxis, är magneten erkänt att ha läkande potential. Magneter används också i konventionell medicin, men dessa är kostsamma och kraftfulla magneter som vi talar om. En magnetisk armband kan vara något annat än ditt kylskåp magneter. Ett sätt att undvika detta bedrägeri är att läsa fakta om användningen av de två typerna av magneter och deras användning eller missbruk i båda typer av läkemedel. Här är några fakta:

Hur man undviker magnetiska armband bedrägerier. Permanenta och elektromagnetiska magneter.
Hur man undviker magnetiska armband bedrägerier. Permanenta och elektromagnetiska magneter.

  1. Permanenta och elektromagnetiska magneter. Permanentmagneter är de typiska magneter du använder under experiment i skolan. Dessa kan hittas i naturen. Liksom andra typer av magnet, producerar de magnetiska fält. Elektromagneter, å andra sidan, är människan. Dessa använder el för att skapa magnetiska fält. Till skillnad från permanentmagneter, kan de också skapa elektriska fält. Konventionell medicin använder elektromagneter medan alternativ medicin använder permanentmagneter. Dessa två magnetiska typer har mycket olika effekter på den mänskliga kroppen.
  2. Effektiviteten av permanentmagneter. Magnetiska terapeuter hävdar att permanentmagneter kan bota smärta, öka blodcirkulationen och bota cancer. Även magnetfält av permanentmagneter kan bota smärta och benskador i viss mån de stora anspråk terapeuter är falska. Att hävda att en koppar armband kan bota är mycket riskabelt hos dem som kommer att tro det. Pulsade magnetfält har visat sig ha helande kraft, men permanentmagneter bara statiska magnetfält som inte har någon bevisad kurativ potential.
  3. Vara noggrann i hanteringen anspråk magnetiska armband återförsäljare. Deras påståenden sägs vara vetenskaplig, men studerar deras uttalanden noga kommer att lämna dig undrar var de vetenskapliga förklaringarna har gått. Allt som blir kvar är kraven. De webbplatser som påstår att blodcirkulationen kommer att förbättras när du lägger ner en magnetisk madrass saknar vetenskapliga bevis för att backa upp sina påståenden. När du ligger på rygg på en magnetisk inlägg, vad som händer är att det magnetiska fältet drar ditt blod mot din rygg och minskar blodcirkulationen i stället.
  4. Söka professionell rådgivning. Läkare, de riktiga som är, är de mest tillförlitliga personer du kan söka råd från när det kommer till den kliniska bevis och terapeutiska anspråk av magnetiska armband. De har studerat medicin i flera år och är inte bara försöker dra nytta av försäljningen av en produkt. De kommer basera sin åsikt om de omständigheter kring användningen av magneter i behandling av sjukdom.

Vara försiktig i valet av behandling du vill använda för din kropp

Vara försiktig i valet av behandling du vill använda för din kropp. Din hälsa är en viktig tillgång, särskilt i dessa prövande tider. Magnetiska armband bedrägerier är bara en av de omgrupperingar pseudovetenskapliga lösningar som vissa människor ger nuförtiden. Och medan denna lösning tillförlitlighet är fortfarande ifrågasätts, är det bäst att validera kraven. Tills det har stått sig genom tiderna och vetenskap, har denna typ av alternativ medicin att förbli under sträng kontroll. Det är för dig och din familjs egen säkerhet.