E2h

Hur man undviker rygg och nacke på kontoret

Rygg och nacke stammar kan hända ofta om du arbetar på ett kontor skrivbord. Alldeles särskilt om du tillbringar mesta tiden sammanträde. Dessa två typer av påfrestningar som ofta kallas "Office Strain". Vanor som slouching eller vistas framför en dator under en mycket lång tid säkerligen inte kommer att hjälpa din kropp. Här är några tips för att ställa de störande rygg och nacke stammar till ett slut.

  • Glöm inte att flytta. Detta är ett enkelt sätt att undvika dessa stammar. Stå upp och stretching en stund då och då kommer i hög grad att hjälpa dig att hålla sig borta från dessa stammar. Ett exempel på en enkel rutin är att först hjälpa dig att slappna halsen del. Face vänster, höger, upp, ner sidan för en tid. Därefter för att frigöra spänning axeln, rulla den framåt och bakåt eller du kan sträcka uppåt som om du försöker få något som är på en hög nivå. Och sedan vrida höfterna för att frigöra spänningen på höften. Och för din rygg, bo i en god hållning under en lång tid, gör bröstet utdraget läge. Det finns en hel del punktskatter där ute för dig att följa. Om du följer rätt stretching då du är bra att gå.
  • Gör det till en vana att upprätthålla god hållning. Se till att din rygg är platt mot din plats. Att sätta kuddar på ryggen kan hjälpa att bo i en god hållning. Eller så kan du prova att justera höjden på stolen. Se till att din fot är på marken. Om du är för kort, kan du ställa några oanvända telefonböcker.
  • Allt som du upplever inte föras av ditt arbete. Du kan prova att kontrollera din livsstil. Om du har en dålig sovande vana, kan detta orsaka påfrestningar som du upplever. Också kontrollera din sovställning, för att förhindra besvärliga sovande positioner, kan du använda ergonomiska kuddar. En hälsosam kost kan också ge dig en kamp mot rygg och stammar nacke. Liksom i alla andra klagomål är en rätt kost och regelbunden motion den mest rekommenderade sättet att förhindra. På så sätt kan du hindra dig från andra sjukdomar än rygg och stammar nacke.
  • Den smärta du upplever kan också orsaka av datorn. Om du stirrar länge på en dator, är du benägen att hals stammar. Placera bildskärmen på ett sätt som du inte behöver luta eller luta sig framåt. Glöm inte att vila ögonen var 15 minut. Stirra på en långt vy eller blunda en stund.

Hur man undviker rygg och nacke på kontoret. Glöm inte att flytta.
Hur man undviker rygg och nacke på kontoret. Glöm inte att flytta.

Dessa tips kan hjälpa dig att förhindra eller minimera rygg och nacke smärtor. Du måste bara ha rätt livsstil. Du måste också göra det till en vana att röra sig. Det är bra gå runt på kontoret under en kort tid. Detta kommer att hjälpa dig axelryckning bort spänningen och lindra stress, du kan också få några vänner genom att vandra runt på kontoret.