E2h

Hur man undviker skadliga produkter viktminskning

Har du en slapp midja

Har du en slapp midja? Muffin magen? Älskar handtag? Förlora dem alla med denna nya revolutionerande produkt genom denna specialerbjudande. De flesta européer som är medvetna och medvetna om sin vikt har hört detta löfte mer än tusen gånger. Varje löfte får dem djupare och djupare in i deras önskan, deras dröm är på sin idealvikt. Dessa säljare kommer att säga något för att göra sin produkt gå från sina hyllor till ditt hem. Det är deras verksamhet trots allt.

Europa Food and Drug Administration (FDA) har postat en varning om viktminskning produkter som är skadliga för människan. Många är inte medvetna om att förorenade viktminskning produkter fortfarande säljs över butiker och via Internet. FDA har identifierat 28 produkter. Men det finns fortfarande oprövade viktminskning produkter som fortfarande på marknaden. Skydda dig själv, din familj och vänner. Läs vidare och lära sig att upptäcka och undvika produkter viktminskning med skadliga droger och kemikalier.

Hur man undviker skadliga produkter viktminskning. Sluta innan det blir värre.
Hur man undviker skadliga produkter viktminskning. Sluta innan det blir värre.

  • Sluta innan det blir värre. Sluta ta produkt viktminskning omedelbart tills du har fått ett recept från en läkare. Dessa produkter är utformade för att arbeta lite att lura användare, men de flesta av dem är falska och kommer att orsaka mer skada än hjälp. Om etiketterna dimmiga eller inte alls vara säker på att stanna och göra en omfattande säkerhetsprövning innan den på nytt. FDA sade att de flesta av de skadliga produkter viktminskning kommer från Kina. Vara objektiv om löftet om att förlora vikt snabbt. Inte förblindas av säljarens söta tal och erbjudanden.
  • Läkare vet bäst. De flesta bedrägliga viktminskning produkter är märkta som "kosttillskott" eller "kosttillskott" för att undvika att få nålas ner av FDA reglering. Det bästa sättet att gå mot detta är att få en produkt viktminskning som ordinerats av läkare. Som en allmän regel bör viktminskning produkter genomgår FDA granskning. Falska tillverkare undvika detta genom att tagga sina produkten som sådan.
  • Naturligtvis tveksam. Bedrägliga viktminskning tillverkare hävdar att deras produkter är säkra genom att säga att det är gjort av naturliga ingredienser i den naturliga vägen. Ser naturligt i etiketter anledning till närmare undersökning och granskning. Du kan också referera till avsnittet Resurser för FDA: s Consumer Frågor och svar, särskilt punkt 11 för mer tecken och indikatorer för bedrägeri i hälsoprodukter.
  • Sprid ordet. Dina familjemedlemmar är också i fara så se till att berätta om de INBRINGANDE tillverkare. Gör det till en familjeangelägenhet att granska annonser på produkter viktminskning och samråda med varandra innan dessa typer av produkter. Sedelpressar som dem bryr sig inte om din och din familjs hälsa.
  • Forskning. För att få mer kunskap om viktminskning produkt som kan skada dig, se avsnittet Resurser för FDA åtgärden. I den aktuella materialet har de en lista med bedrägliga viktminskning produkter som har förbjudits på marknaden. Den innehåller också anledningen till varför dessa posör hälsoprodukter är farliga för din hälsa.

Gå ner i vikt är en stor förtroende booster för nästan vem som helst

Gå ner i vikt är en stor förtroende booster för nästan vem som helst. Sådan är dess makt och skrupelfria affärsmän vet detta. De har skapat produkter som kommer att utnyttja dig och dina behov. Så var försiktig och vara vaksamma.