E2h

Hur man undviker svininfluensan

Svininfluensan orsakade en världsomspännande upplopp

Svininfluensan orsakade en världsomspännande upplopp, och även webbplatser för sociala nätverk deltog i spridningen av hur denna akut respiratorisk sjukdom hos grisar kan döda oss alla, som flippade alla ut. Tja, bara nästan. De som visste bättre hävdat att svininfluensan är bara en annan influensa, inget att oroa sig, verkligen. Att veta att det kom från svin och att människor är inte naturligt född med något för att förhindra detta influensapandemi orsakad hysteri, för att inte nämna att vissa antivirala läkemedel inte fungerar mot svininfluensan.

Som alltid sagt

Som alltid sagt, är att förebygga det bästa botemedlet. Svininfluensan kan vara luftburen, men det finns sätt att undvika att ge efter för den. Läs vidare och ta reda på hur man undviker svininfluensan.

  • Tvätta händerna. Eftersom svininfluensan är luftburet, vilket betyder att den överförs genom hosta, nysningar, andas och slicka, är det följdskador att du tvättar händerna. Tvätta händerna håller ut bakterier och bakterier. Torkning av händerna hjälper också att hålla svininfluensa bort. I stället för handtorken använda disponibel pappershandduk för att torka händerna.
  • Stärka ditt immunförsvar. Håll ditt immunförsvar starkt för att hålla kroppen skyddad. Håll dig borta från socker, eftersom högt blodsocker försvagar immunförsvaret. Fyll din kropp med följande livsmedel för att öka din immunitet: vitlök, citrusfrukter, cayennepeppar, morötter och fisk (makrill, lax och tonfisk är laddade med omega 3 som hjälper vita blodkroppar bekämpa infektioner).
  • Drick mycket vatten. Läsk räknas inte, bara ren, klorfritt vatten. Du bör dricka klorfritt vatten eftersom klor dödar de nyttiga tarmfloran. Att upprätthålla goda tarmfloran hjälper matsmältningen, matsmältningen leder till fullständig absorptionen av näringsämnen, vilket leder till starkt immunförsvar.
  • Har massor av sömn. Massor av människor tar sömn för givet. Vad de inte förstår är att kroppen behöver för att återhämta sig från den dagliga stressen fysiskt och mentalt. För dem, så länge kroppen kan göra det, då allt är bra. De vilar inte förrän de blir sjuka. Sömnbrist försvagar immunförsvaret.
  • Avstå från att röra din näsa och mun. Näsan och munnen är passager av virus. Så sluta denna vana att röra vid dem. Bara så ni vet, händerna är smutsigare än luften du andas. Om du verkligen behöver göra detta, tvätta händerna först eller använd en hand sanitizer före och efter.
  • Avstå från att dricka alkohol och koffeinhaltiga drycker. Båda kan tömma kroppen av vatten, speciellt när du redan är sjuk.
  • Undvik fysisk kontakt med svininfluensan smittade personer. Som tidigare nämnts är det bättre att förebygga än att bota. Så hålla sig borta från dem som redan sjuka. Ännu bättre, berätta för dem att hålla sig borta från dig.
  • Inkludera frukt och grönsaker i din vanliga kost. C-vitamin kan inte ensamt stärka immunförsvaret. Att bygga en bra respiratorisk försvar, säkerhetskopiera C-vitamin med vitaminer som finns i frukt och grönsaker. Kom ihåg att naturliga livsmedel är bättre än konstgjorda och konserverade sådana.
  • Motionera regelbundet. Var en soffpotatis längre. Motion motiverar lymfatiska flödet. Att driva gifter ur kroppen, kräver lymfflödet rörelse.
  • Drick grönt skakar eller juice. Prova något nytt och friskare! Njut av saften ur selleri, grönkål, mangold, gurka, citron, ingefära, spenat och vitlök med en mixer eller juicepress. Dessa är mycket bättre än flaska eller pulveriserad juicer.

Hur man undviker svininfluensan. Stärka ditt immunförsvar.
Hur man undviker svininfluensan. Stärka ditt immunförsvar.

Förebyggande är enkel och billigare. Följ bara tips ovan och hålla sig frisk.