E2h

Hur man undviker svininfluensan naturligt

Svininfluensan skott är det bästa sättet att vara svininfluensa bevis

Svininfluensan skott är det bästa sättet att vara svininfluensa bevis. Men ett annat sätt att undvika denna sjukdom är genom att göra det naturligt. Tyvärr naturmedicin inte existerar för svininfluensan ännu, så är det bara att nöja sig med andra sätt att hålla fria från viruset. Dessa är följande:

Hur man undviker svininfluensan naturligt. Håll ditt immunförsvar upp och redo med naturläkemedel och kosttillskott.
Hur man undviker svininfluensan naturligt. Håll ditt immunförsvar upp och redo med naturläkemedel och kosttillskott.

  • Håll ditt immunförsvar upp och redo med naturläkemedel och kosttillskott. Behandla det som ett kraftfält så du är skyddad mot angrepp och intrång. Du kan äta eller dricka några av naturens produkter för att hålla den stark. Några av naturens gåvor som kan driva upp immunförsvaret är vitlök, astralagus, kombucha te och echinacea. Användningen av vitlök i vardagsmaten har gått i arv från generation till generation på grund av arom och smak bidrar till ett recept. Studier visar att vitlök innehåller Allin, en kemisk förening, som när krossade förvandlas till allicin. Allicin är en aminosyra som löser kolesterol på grund av dess antibiotiska och antifungala egenskaper. Bortsett från detta har vitlök fytokemikalier som bekämpar sjukdomar och lindrar symtom på sjukdom. Vitlök är bättre konsumeras i rå form eller som kosttillskott, eftersom matlagning minskar mängden allicin. Astragalus, vilket låter som spell från Harry Potter film är en medicinalväxt från Kina och kan göra magi för personer med låg immunförsvar, för att inte tala om dem med matsmältningssystemet frågor, hjärtsjukdomar, infektion, astma, anemi, hepatit, förkylningar och influensa. Så länge tas med måtta, har inga allvarliga biverkningar som ska uthärdas. Kombucha te, å andra sidan, är en bra energi booster, och när drack dagligen, ger god hälsa och skydd mot sjukdomar genom att stärka immunförsvaret. Medan Echinacea, bäst tagit på början av kyla eller influensa, vaknar den del av immunförsvaret som intensifierar skydd mot virus och bakterier. Både Echinacea och Astragalus kan intas i tinktur form, tablett eller te. Men glöm inte att för mycket av något är också dåligt för din hälsa.
  • Använda naturliga hand sanitizers. Du är född i en värld där allt är artificiell och flaska, precis som en hand sanitizer. Varför inte göra din egen hand sanitizer? Bara blanda Eukalyptus, tea tree och rosmarin olja med en basolja som olivolja eller jojoba. När de kombineras, kan du skapa en effektiv hand sanitizer som är antibakteriell och antiviral. Den fungerar också som en antiseptisk samt.
  • Få din dagliga del av fri-vitamin Du vet vad jag pratar om:. Solsken, aka vitamin D. Oroa dig inte, du behöver bara 10-15 minuter av sola tid med 40 procent exponerad av huden, så se till att du gör här tidigt på morgonen för att undvika UV-strålar. Inget solskyddsmedel krävs. Vitamin D fungerar som den första försvarslinjen mot alla möjliga sjukdomar som kroppen kan förvärva. Men för mycket av detta är också dåligt för hälsan.

Förebyggande åtgärder är bättre än att bota

Förebyggande åtgärder är bättre än att bota. Ingredienserna i stegen ovan kan köpas billigt, medan vissa är gratis. Men innan du äter något, om du är i någon form av medicinering, rådfråga din läkare först.