E2h

Hur man uppmuntrar barnen att utöva

Med så många roliga och intressanta saker att göra inomhus

Med så många roliga och intressanta saker att göra inomhus, kan det vara en utmaning att uppmuntra barnen att träna. Surfa på Internet, titta på TV och spela videospel är favoritsysselsättningar av dagens barn. Här är några tips som hjälper dig att motivera dina barn och få dem att flytta.

Hur man uppmuntrar barnen att utöva. Du måste göra utöva en del av din livsstil.
Hur man uppmuntrar barnen att utöva. Du måste göra utöva en del av din livsstil.

    1. Du måste göra utöva en del av din livsstil. Detta innebär att du måste träna också. Med våra hektiska livsstil är det ibland svårt att ta den tid som vi borde utöva. Men om vi vill visa våra barn att motion är viktigt, är det bästa sättet att lära dem att föregå med gott exempel. Om de ser att du tar ett intresse av att få passform, kommer de att vara mer benägna att göra det också.
    2. Förstå att de tidigare barnen introduceras till fysisk aktivitet, desto mer benägna de är att göra utöva en del av deras personliga livsstil när de växer och mognar. De flesta små barn är glada och lätta att motivera. Om ditt barn redan i tonåren, misströsta inte. Det är inte för sent att få dem intresserade av fysiska aktiviteter. Trots vad många föräldrar tror, ​​är tonåringar påverkas av handlingar sina föräldrar. Det kan ta din tonåring en stund att se att du är seriös om att utöva och komma i form. Men när de ser att du är, kommer de att följa allmänhet efter.
    3. Du bör tillåta barn att välja och vraka vilken form av fysisk aktivitet de vill engagera sig i. Prata med ditt barn att lära sig vad hans eller hennes intressen är. Motion behöver inte betyda att göra sit-ups eller jogging. Det viktiga är att helt enkelt få ditt barns kropp i rörelse. Ett barn kanske vill dansa eller cykel, medan en annan kanske föredrar att rullskridsko eller hoppa på studsmattan. Mycket små barn kan dra nytta av trehjulingar, rep hoppa eller hage. Ett enkelt spel i kick-boll eller kasta en frisbee är ett enkelt sätt att få ett yngre barn rör sig. Äldre tonåringar kan motiveras av att delta i ett lokalt sport team, hälsoklubb eller inskrivning i en danslektion. Ta reda på vad ditt barn skulle vilja göra och vidta nödvändiga åtgärder för att de ska kunna göra det.
    4. Slutligen gör fysiska aktiviteter en del av din familjs liv. Ta din familj utomhus till platser som är roliga och bra för allas hälsa. Detta kan helt enkelt gå ditt husdjur via en hund park, gå vatten eller snö skidåkning, med naturvandringar, eller vandring i en nationalpark. När en familj lär sig att vara aktiva tillsammans, obligationer, relationer och även musklerna stärks.