E2h

Hur man uppnår stora mage

Om du är en av dem fascinerade med sex-pack eller åtminstone med platta magar och undrade hur man får en av dem, här är några tips.

Först och främst måste du ta fram en diet diagram

Först och främst måste du ta fram en diet diagram - som i princip är en lista över vad du kan äta och hur ofta det äts. Konsultera en dietist för en, eller om du går till ett gym, kan ditt gym instruktör också vara till hjälp i detta område. I grund och botten är detta viktigt att reglera födointag och därmed styra fett bygga upp runt magen. Generellt sett, ackumuleras fett om du äter mer än du kan bränna. Så får en diet diagram och följa den utan kompromisser.

Därefter får instruktioner för ett träningspass regim en som är användbar för kroppen utan att anstränga eller skada den. Börja med övningar att tona magen och musklerna på sidan av kroppen. Normalt kan man uppnå stora mage genom att anta en 4-6 steg kort övning rutin. Detta kommer att bestå av crunches där du flyttar din kropp från en plan, liggande uppåt mot knät, nästa skulle vara hängande knä motion, bockning knän och rörliga ben att arbeta magmusklerna. Annan rutin skulle omfatta höja benen i uppåt rörelse samtidigt stödja kroppen stadigt på marken som också parallella övningar där benen upp delvis och sänks till marken och så vidare. Kom ihåg att alla dessa rutiner kommer att upprepas flera gånger på ett samordnat sätt. Du kan ta korta pauser i mellan om det inte fortsätta. Prova att ta färre pauser och hålla sig till rutinen som dagar framåt.

Hur man uppnår stora mage. Crunches.
Hur man uppnår stora mage. Crunches.

Om du föredrar att träna hemma utan hjälp av en instruktör, finns det flera videos som finns på lokal musik butiker som också på internet, men välj en som är populär eller som rekommenderas av pålitliga människor. Du kan också bara gå till gymmet för ett par månader att fullända dessa rutiner och sedan fortsätta att utöva hemma.

Dessutom kommer en mild träning att lyfta vikter hjälper tonen musklerna. Tänk också på hjärt-utbildning för att bränna ut fett ansamlingar snabbare. Rask promenad och jogging på löpbandet och cykling för korta intervaller kan vara till hjälp.

Några av de viktigaste för att stödja din träning rutiner är:

Först och främst måste du ta fram en diet diagram. Hängande knä motion.
Först och främst måste du ta fram en diet diagram. Hängande knä motion.

  1. Bär bekväma kläder som inte hänger heller för hårt på kroppen
  2. Använda ljus mjukt träning eller Yoga för liggande på golvet
  3. Styr din andning samtidigt som man gör de utöva rutiner, jag kan inte nog betona hur viktigt rätt andning är att övergripande frisk kropp samt att stödja din träning regim
  4. Var uppmärksam på vad du äter och inte drastiskt minska på proteiner, kolhydrater eller vitaminer
  5. Vidta lämpliga proportioner som stöder arbets-outs och inte tröttar du i onödan
  6. Konsumera tillräcklig mängd vatten och andra vätskor som färska fruktjuicer, kärnmjölk och sojamjölk, motion torkar kroppen

Som alltid tjänar det inte bra att över-arbete eller över-stam själv. Räkna ut en rutin som du kan hålla konsekvent och hålla fast vid det, gradvis öka intensiteten och antalet repetitioner för att uppnå bättre resultat.