E2h

Hur man utför en press kabel overhead

Kabeln overhead press är en annan av de ansträngande övningar i gymmet för musklerna i triceps och deltamuskeln. Denna övning regim är lätt att utföra, förutom att det inte är tillämpligt på dem med grova skador i axlar och rygg. Men för de andra som kan utföra övningen, här är de steg att göra pressen kabel overhead:

  1. Stå med fötterna isär mot kabeln pressen och ta tag i handtagen med dina två händer. Se till att kabeln avståndet är lika på din båda sidor. Stoppa upp höfterna genom att dra magen i. Lägg sedan händerna i axelhöjd och håll handflatorna inför framåt. Låt kabeln gå på baksidan av armarna medan du vilar på din axel.
  2. Med händerna ihop, tryck på kabeln hanterar upp. Se till att handflatorna är vända framåt i detta steg. Dina händer bör gå över huvudet och böja sig framåt till midjan.
  3. Koppla av medan i position nummer 2 och hålla på i minst två sekunder. Kontrollera din hållning genom att titta i spegeln.
  4. Sänk dina båda armarna tillbaka till utgångsläget.
  5. Upprepa steg 1-4 för 20 repetitioner.

Tips och försiktighetsåtgärder

Se till att du är i rätt klädsel innan varje övning regim

Hur man utför en press kabel overhead. Stå med fötterna isär mot kabeln pressen och ta tag i handtagen med dina två händer.
Hur man utför en press kabel overhead. Stå med fötterna isär mot kabeln pressen och ta tag i handtagen med dina två händer.

Se till att du är i rätt klädsel innan varje övning regim. Lös t-shirt är bäst för kabel overhead press eftersom detta kommer att förhindra din exponerad axel huden skaver mot kabeln. Det är lämpligt att utföra övningen framför en spegel för att enkelt kontrollera din hållning. Du måste också använda rätt andningsteknik när du gör övningen. Pressa inte dig själv längre när du är för trött eftersom detta kan bryta ditt formulär. Se till att din rygg inte är välvd och dina axlar upp.

Positionering

Kabeln overhead press är inriktad på fyra huvudpunkter i kroppen-huvud, armar, bål och ben.

I början av övningen, skall huvudet vara vänd framåt i nivå hakan. Under pressen är vikten passera genom och hakan förs ner mot bröstet.

De viktigaste aspekterna av armarna är grepp

Se till att du är i rätt klädsel innan varje övning regim. Med händerna ihop, tryck på kabeln hanterar upp.
Se till att du är i rätt klädsel innan varje övning regim. Med händerna ihop, tryck på kabeln hanterar upp.

De viktigaste aspekterna av armarna är grepp, armbågar och axlar. Kabeln handtag kräver god flexibilitet handlederna. Stretching kabeln kommer att sätta spänning till dina handleder upp till armbågarna. Framför allt måste axlarna vara i gott skick som den är ansvarig för att göra det mesta av arbetet i detta arbete. Triceps måste vara väl samordnade med din axel för att göra en smidig fas dra kabeln pressen och delvis släppa tillbaka den.

För positionering din torso, ska bröstet tryckas ut när man drar kabeln pressen. Dessutom bör ryggen skyddas mot valvbildning att undvika skador.

För att placera ben

För att placera ben, fötter, knän och höfter ska vara stabil. Fötter ska vara axelbrett medan knäna inte böjs när du trycker på kabeln. Du bör akta att skapa kraft från benen för att behålla din blankett. Använd höfterna ordentligt när du gör pressen kabeln ovanför. Låt det bära en del av vikten när du trycker på kabeln.