E2h

Hur man utvecklar en enkel promenad rutin för motion

Vad kostar ingenting och kan hjälpa dig att leva längre

Vad kostar ingenting och kan hjälpa dig att leva längre? Svaret på denna enkla fråga är promenader. Över 60% av de människor enbart i USA anses feta eller överviktiga. Stadigt att antalet ökar, vilket också har inneburit en belastning för den medicinska industrin för att inte tala folks fickor. Övervikt oavsett orsak kan vara dyrt. Kläder är svåra att hitta och kostar mer. En annan del av fetma är utfrysning man möter från de som är "normal" vikt.

Gå ner i vikt kan vara en svår uppgift att genomföra

Gå ner i vikt kan vara en svår uppgift att utföra. Inte bara har du att göra livsförändrande beslut men du måste hitta en lösning som hjälper dig att gå ner och hålla vikten nere. Vi vet alla att lägre kaloriintag plus högre aktivitet kan minska i vikt. Så hur börjar man det nya sätt att leva? Det enklaste och lättaste sättet är att börja träna.

Hur man utvecklar en enkel promenad rutin för motion. Vad kostar ingenting och kan hjälpa dig att leva längre.
Hur man utvecklar en enkel promenad rutin för motion. Vad kostar ingenting och kan hjälpa dig att leva längre.

Utveckla en enkel promenad regim kommer att starta dig på din väg till ett friskare och längre liv. De positiva hälsoeffekterna av promenader kommer i form av lägre blodtryck, minskad risk för diabetes, stroke och många andra sjukdomar plus att du får släppa några pounds. Sinnet kommer också skörda frukterna eftersom det ökar energi vilket minskar depression.

Bortsett från de hälsofrågor promenader kan göra dig några vänner. Använda promenader för att bygga ett socialt nätverk kan ge dig en anledning att gå upp och ta en lång promenad med en kompis medan de diskuterar dagens prövningar och vedermödor. Att nå en rytmisk takt slappnar sinnena och ger en meditativ sinnesro. Promenader med en kompis, partner, make eller maka kan stärka banden som man ser världen med ostörd ögon.

Viktökning kan också orsaka en brist på sömn, som i sin tur ökar stressen. En kraftfull promenader rutin kommer att hjälpa kroppen slappna av och ger en vilsam natt för att inte tala toning kroppen. Till att börja måste du alltid sträcka dina muskler och kom ihåg att starta små för att inte över utöva din kropp. Den första dagen efter en bra sträcka börjar gå längs en säker och känd färdväg.

För dem som är £ 100

Gå ner i vikt kan vara en svår uppgift att genomföra. För dem som är £ 100.
Gå ner i vikt kan vara en svår uppgift att genomföra. För dem som är £ 100.

För dem som är 100 kg. överviktigt satt en kort sträcka mål som en gång runt huset eller till slutet av blocket och tillbaka. Det kommer inte att kännas bra i början, men om du håller med det du kommer att märka att det blir lättare ju mer du gör det. När det blir för lätt att gå så här långt så är det dags att kliva upp till utmaningen och gå vidare eller behålla samma avstånd men gå fortare.

Gör inte misstaget att berätta själv att du kommer att gå "så här långt" eller "till kiosken" eftersom kroppen inte kan vara redo och sedan ställa dig upp för misslyckande. Lyssna på din kropp och det kommer att berätta hur långt och hur snabbt du ska gå. En sista sak du bör göra är att spendera lite extra pengar och köpa dig ett bra par promenadskor. Detta är ett köp som går långt precis som du kommer så småningom.