E2h

Hur man väljer artrit kosttillskott

Om du lider av smärta av artrit på en regelbunden basis, överväga att prova några av de populära kosttillskott som finns. Du hittar ett brett utbud av alternativ på marknaden idag och några har visat sig vara effektiv för att lindra smärtan. Om du vill prova ett tillägg för att se om det kan hjälpa dig, här är några saker du bör veta:

Hur man väljer artrit kosttillskott. Var medveten om att artrit tillskott kan orsaka biverkningar.
Hur man väljer artrit kosttillskott. Var medveten om att artrit tillskott kan orsaka biverkningar.

 1. Ta reda på mer om två av de mest populära artrit kosttillskott, kallas glukosamin och kondroitin. Förstå att det finns motstridiga resultat om hur effektiva dessa läkemedel, eftersom vissa studier har visat att de har gjort en skillnad, medan andra inte visade en mätbar nytta.
 2. Läs mer om metyl sulfonylmethane, eller MSM, vilket är också ett alternativ för artrit, men är inte lika känd och har inte varit så väl testade.
 3. Var medveten om att dessa och andra tillägg för artrit tros vara säkra men inga långsiktiga studier har gjorts ännu att bekräfta detta faktum. Bestäm om du vill se själv om någon av dessa alternativ kommer att fungera för dig att lindra dina besvär.
 4. Bekanta dig med de olika varumärken som finns tillgängliga som gör artrit kosttillskott.
 5. Inse att det inte finns några statliga regleringar på dessa tillskott vid denna tid för att säkerställa renheten hos många av dessa alternativ, så läs ingrediensetiketter noggrant.
 6. Leta efter produkter som tillverkas av väletablerade företag. När du väljer mellan två produkter, om man är från ett företag som du känner och litar på, hålla fast vid det välbekanta.
 7. Var inte rädd för att ställa frågor om märken du inte är bekant med. Ta reda på hur länge företaget har funnits och hur länge butiken har fyllt sina produkter.
 8. Fråga din läkare eller apotekspersonal för rekommendationer.
 9. Kontrollera med din läkare innan du tar något tillägg för att ta reda på om det är en bra passform för dina behov.
 10. Var medveten om att artrit tillskott kan orsaka biverkningar, men de är i allmänhet milda. Ta inte dessa tillskott om du har vissa hygienkrav, såsom diabetes, eller om du är gravid eller är på blodförtunnande mediciner, eftersom de kan orsaka skadeverkningar. Se alla tillägg du väljer inte kommer att interagera med andra mediciner du tar.
 11. Läs instruktionerna på Supplement Label att ta reda på hur man tar läkemedlet korrekt.
 12. Jämföra kostnaderna för olika kosttillskott. Inse att ta artrit tillskott kan vara dyrt, men fördelarna kan vara värt investeringen om du få befrielse från din smärta.