E2h

Hur man väljer buken träningsutrustning: ab workout maskiner

Kolla in dessa ab maskiner som fungerar

Friskvård ska vara en del av vår vardag. Med den stress som har blivit en del av vår rutin, bör vi se till att vi är i god form, så att vi kan avvärja sjukdomar. De flesta av oss har problem med vår mage, eftersom detta är en av de svåraste delarna av vår kropp för att trimma ner. Samtidigt som vi bör känna till de rätta övningarna, bör vi också rätt typ av buken träningsutrustning. Med dessa träningsmaskiner hemma uppmuntrar oss att utöva utan att behöva gå till gymmet.

Det finns hundratals gymutrustning och maskiner motion att välja mellan. På tv kan vi se olika annonser visar upp alla möjliga buken träningsutrustning. Du bör dock komma ihåg att som de flesta träningsutrustning, kommer ab workout maskiner inte utföra mirakel. Du måste sätta ditt hjärta i att använda dem på rätt sätt och regelbundet, och kombinera dem med rätt träningsprogram och rätt kost. Dessa tips hjälper dig att hitta ab maskiner som fungerar.

Hur man väljer buken träningsutrustning: ab workout maskiner. Du kan kolla in olika webbplatser på nätet för att se alla typer av träningsredskap för att utveckla buken.
Hur man väljer buken träningsutrustning: ab workout maskiner. Du kan kolla in olika webbplatser på nätet för att se alla typer av träningsredskap för att utveckla buken.

  • Du kan kolla in olika webbplatser på nätet för att se alla typer av träningsredskap för att utveckla buken. Abszone erbjuder följande buken träningsutrustning: torso barer, diskar twist, remmar makt och pull-down remmar. Torso barer, när de används i början skede kan tona de sneda musklerna. I det framskjutna läget, kan det tonen den övre och nedre delen av buken. Twist diskar förbättra sneda muskler också.
  • NordicTrack elliptiska maskiner komponera en annan grupp av populära träningsutrustning. NordicTrack har även olika varianter av den elliptiska maskinen, såsom NordicTrack akt elliptisk och NordicTrack SpaceSaver elliptisk. NordicTrack elliptiska maskiner är precis som andra elliptiska tränare, förutom att de erbjuder mer intensiv träning och kan göra utövar roligare. Några av dess modeller ens tillåter du lyssna på din iPod eller MP3-spelare med hjälp av högtalare, medan vissa har interaktiva spel. Du kan även välja storlek på steg och pedalerna efter dina behov.
  • Power Plate är en annan populär del av gymutrustning. Du kan stå på plattan och det kommer att vibrera för 30 till 90 gånger per sekund. Företaget som skapade det garanterar att om du står på strömmen plattan i minst 15 minuter om dagen, minst tre dagar i veckan, kommer du kraftigt minska din midja linje. Vissa kändisar har god för att det är effektivt för Power Plate.
  • Hantlar och vikter fotled kan också användas som buken träningsutrustning. Medan du gör ab träning, kan du använda hantlar för att lägga till motstånd mot överkroppen. Under tiden kan ankelvikter användas för att lägga till motstånd mot nedre delen av kroppen. De flesta människor använder även träningsbollar att utveckla magmusklerna.
  • Pilates är en träningsmetod favorit nuförtiden och det kan hjälpa dig enormt utveckla dina magmuskler. Se till att du får rätt Pilates matta för detta. Det bör vara fast och tjock nog, åtminstone en centimeter tjock. Välj en roll-up Pilates matta, så att du har lätt för att föra den någonstans.
  • Du kan välja att köpa en fitness cykel för att förlora kroppsfett. Men även om det kan vara effektivt för att förlora vikt, inte koncentrera det inte på magmusklerna, så du bör veta vilka former av träning kommer att hjälpa dig att utveckla buken när du använder en fitness cykel.

Välja buken träningsutrustning kan vara häpnadsväckande, så be om en rättegång test innan du spenderar dina pengar. Gör forskningen först på hur effektiv och säker varje maskin är, så att du kan välja en maskin som bäst hjälper dig att nå dina träningsmål.