E2h

Hur man väljer den bästa elektriska tandborsten

Vi har alla fått höra av tandhygienist att elektriska tandborstar är vida överlägsen manuella tandborstar, och många av oss har även agerat på detta råd - trots allt, om du kan undvika fyllningar och kanaler rot, varför skulle inte du? Det finns dock ett stort antal olika typer av elektriska tandborstar som finns, och det kan vara svårt att hitta den rätta för dig. När du väljer den bästa elektriska tandborsten för dig själv, är det bra att hålla några kriterier i åtanke.

  1. Betrakta storleken på borsthuvudet. Elektriska tandborstar, precis som manuella tandborstar, har olika storlekar på borsthuvuden. I allmänhet, ju mindre personen, desto mindre borsthuvudet behövs, även om det finns givetvis undantag göras till denna regel. Personer med hängslen bör också använda mindre borsthuvuden. Om fler än en person ska använda elektrisk tandborste, kan du ha olika borsthuvuden för samma elektriska tandborsten.
  2. Tänk ersättning borstar. När du köper en elektrisk tandborste, kom ihåg att du måste byta ut borsthuvudet på ungefär samma frekvens som du skulle ersätta en manuell tandborste: var 3-6 månad eller så. Innan du åta sig ett visst märke och modell av elektrisk tandborste, se till att ersättande borstar finns i ditt område!
  3. Tänk hela kostnaden för den elektriska tandborsten. Även om du är säker på att märka priset på själva elektrisk tandborste, glöm inte att räkna med kostnaden för borsten ersättare. Om den speciella typen av borste ersättning är inte tillgänglig i ditt område, kan du beställa den och betala frakt.
  4. Se till att du är nöjd med laddaren. Vissa elektriska tandborstar har laddare som är kompakta, enkla för resor, och tar upp mindre plats, medan andra kan ha större laddare eller laddare med plats för att hålla extra borsthuvuden. Vissa typer av elektrisk tandborste har en indikatorlampa som visar när tandborsten behöver laddas.
  5. Tänk på timers. Många elektriska tandborstar har inbyggd timer, antingen mäta de två minuter rekommenderas för borstning alla tänderna, eller i 30 sekunders ökningar för varje kvadrant av munnen.
  6. Överväga andra alternativ. Det är möjligt att hitta en elektrisk tandborste som har olika effektinställningar, för dem med känsligt tandkött. De tandborstar finns med roterande rörelse, ultraljud handling eller en pulserande rörelse. Många tandborstar har väskor för resor.
  7. Kontrollera garantin. En elektrisk tandborste, som alla enheter med mekaniska och elektroniska delar, är benägen att eventuella problem. Se till att din tandborste har en garanti och att du hålla alla pappersarbete.

Elektriska tandborstar kan köpas på apotek, stormarknader, din tandläkare kontor, och på nätet. Med hjälp av dessa tips bör du kunna hitta den bästa elektriska tandborsten för dig!

Hur man väljer den bästa elektriska tandborsten. Betrakta storleken på borsthuvudet.
Hur man väljer den bästa elektriska tandborsten. Betrakta storleken på borsthuvudet.