E2h

Hur man väljer den bästa sjukförsäkring

Du kan lära dig fördjupad information om dina rättigheter när det gäller hälso-och sjukvård genom att ta online-kurser i vården - gratis information om online skolor kan hittas här .

Letar du efter den bästa hälsa täckning

Hur man väljer den bästa sjukförsäkring. Letar du efter den bästa hälsa täckning.
Hur man väljer den bästa sjukförsäkring. Letar du efter den bästa hälsa täckning.

Letar du efter den bästa sjukförsäkring? Gå med i tåget av sökare av god hälsa och sänkt vårdkostnader. Bredvid de grundläggande behov hos människan, kanske du måste ta hänsyn till förekomsten av många hygienkrav som kan påverka ditt liv och livet för dina nära och kära. Visst, kan du träna bra och äta bra. Medan dessa goda vanor minska din risk nivåer, måste du ändå förbereda och sjukförsäkring är ett bra sätt att göra det.

Kroppen bär och tårar över tiden

Kroppen bär och tårar över tiden. Detta är ett givet faktum. Att anta att en utopisk värld existerar där du är undantagna från hälsoproblem är att leva i en fantasivärld. Eftersom du inte kan undvika händerna på tiden och de många hälsoproblem som kan anfaller dig när som helst, är det bästa sättet att få dig beväpnade genom att ha nytta vård och täckning kostar från en respekterad sjukförsäkring försäkring.

Två typer av sjukförsäkring kan vara dina alternativ: individuell vård med enskilda täckning eller grupp täckning. Oavsett vilken typ av täckning du väljer, står en faktor som en skyldighet för företaget: STABILITET. Och detta gäller för de flesta typer försäkringsskydd i allmänhet. Du kan inte bara investera i ett företag som har stor tendens att vackla och välta vid nästa lågkonjunktur, bör det inte komma. Du måste ge premier, dina surt förvärvade pengar, till ett företag som kan vara tillräckligt stabil för att ge hjälp när du behöver det mest.

Särskilda överväganden som befintlig sjukdom

Särskilda överväganden som befintlig sjukdom, barnafödande och ålder är också faktorer som du måste tänka på. Om du inskriven i sjukförsäkringen vid en relativt hög ålder, kan du förvänta dig lite högre premie än när du började med det när du var yngre. Om du är anställd, kan din arbetsgivare ge dig fördelen av att automatiskt inskriven i en bra sjukförsäkring plan för att hålla dig skyddad när du gör ditt jobb.

De anhöriga

Kroppen bär och tårar över tiden. Särskilda överväganden som befintlig sjukdom.
Kroppen bär och tårar över tiden. Särskilda överväganden som befintlig sjukdom.

De anhöriga, såsom din make och barn, kan vara inskrivna under samma hälso-täckning som du är. Men för dem som verkligen är begränsade till den enskilde, kan du kolla in planer gruppförsäkring. När du får hälsa täckning av partihandel, det finns lägre premier och bättre förmåner. För grupp eller företagshälsovård täckning, några av de mer populära varumärken inkluderar Kaiser Foundation och Harvard Pilgrim är den mer kända.

Health Savings Accounts är också ett annat alternativ för att söka vård täckning individer. HSA insider kan du få hälsa täckning genom att få årliga självrisker i form av ett sparkonto. Du kan behöva minst ett årligt avdrag på 1870€ i några planer. Detta kan tyckas tungt, men det är verkligen värt att spara för en regnig dag.

Om du blev arbetslös och din arbetsgivare kräver att du del sätt med din hälsa täckning, kan du dra nytta av COBRA planen av regeringen. Om du har möjlighet att ansöka om nödvändiga handlingar inom 60 dagar efter att du fått arbetslös, kommer du att kunna få njuta av regeringens nytta av 70% täckning av dina sjukvårdskostnader inom 8-9 månader efter din arbetslöshetsersättning datum.

Citat och jämförelse av planer är ditt första steg när du väljer den bästa sjukförsäkring för dig och din familj. Vissa företag, exempelvis eHealthInsurance , ge dig den väg att göra dessa jämförelser och få dessa citat på nätet. Du kan läsa mer om sjukförsäkring planer och hur de kan påverka dig och din familj genom att ta online klasser i vården.