E2h

Hur man väljer en formel för en kolik bebis

Om ditt barn har en tendens att gråta för vad som verkar som en evighet under samma tider varje dag, för vad som verkar vara någon anledning, kan hon ha drabbats kolik. Strängt taget är kolik inte en sjukdom och inte har en föreskriven botemedel. Även spädbarn erfarenhet kolik under andra till tredje månad, är den goda nyheten att det oftast avtar och gradvis försvinner genom sin sjätte månaden. Under tiden, hur kommer du att kunna underlätta ditt barns obehag under tiden hon upplever kolik? Ett sätt är att justera hennes formel. Kom ihåg: Om du misstänker att din bebis att ha kolik, måste du rådgöra med din babys barnläkare. Detta steg är särskilt viktigt innan du gör några justeringar ditt barns formel. Med detta sagt, här är några sätt att välja en formel för en kolik bebis:

  • Välj en välling som är laktosfri Några 25% av nyfödda är fast beslutna att vara laktosintolerant,. Dessa barn kommer att hitta mjölkbaserade formler (och deras socker) vara ganska svårt att smälta. Med detta i åtanke, kan du välja sojabaserad formler eller hypoallergena formler i stället.
  • Välj en enkel att smälta formel. Om ditt barn inte är laktosintolerant trots allt, kan det helt enkelt vara så att mjölkbaserade formel hon får är svårt för henne att smälta. Det finns tillgängliga substitut som är lätta att smälta mjölkproteiner, såsom Aptamil välling mjölk och Carnation Bra start formel.
  • Besök webbplatser välling. Detta är att hjälpa dig möjligen poäng rabatter på baby mjölk (eller mjölkersättning) formler som hjälper underlätta ditt kolik barnets symtom. Var medveten om att formeln varumärken som lindrar kolik tenderar att vara dyrare än vanliga varumärken. Gå postlistor och registrera dig för varningar när de har pågående kampanjer och rabatter.
  • . Vet hur man väljer nappflaskor En av de faktorer som ytterligare förvärra en bebis kolik symptom är gas, desto mer gas hon tar i, desto värre hennes lilla mage kan känna, och ju mer hon kommer att uttrycka sin obehag genom att skrika. Det är därför bortsett från själva formeln, ska du också välja nappflaskor som bidrar till att minska ditt barns intag av gas. Det finns speciellt tillverkade flaskor som eliminerar överflödig gas, såsom dr Browns naturligt flöde nappflaska och Born Free breda flaskor hals .
  • Prova andra kolik rättsmedel. Vissa studier visar att probiotika kan effektivt minska en kolik bebis symptom. Ett märke kan du prova (igen, med barnläkare godkännande) är BioGaias probiotika sjunker .
  • Känner till andra sätt att hantera ditt barns gråt. Lyckligtvis finns det många andra sätt som du kan göra för att minska ditt barns obehag. Kolla in den här riktigt bra artikel om hur man lindra gasfyllda barn.

Kom ihåg

Hur man väljer en formel för en kolik bebis. Välj en välling som är laktosfri.
Hur man väljer en formel för en kolik bebis. Välj en välling som är laktosfri.

Kom ihåg, kan det vara mycket svårt att ta itu med en kolik spädbarn, men det är bra att komma ihåg att detta inte är ett permanent tillstånd och vad du verkligen behöver är tålamod att rida ut det här tills barnet växer ur hennes symptom. Under tiden hjälper det att veta tipsen ovan så att du kan göra det lättare både för ditt barn och dig. Och med ditt barns barnläkare som er allierade, bör du kunna ta sig ur hela denna period oskadd. Lycka till, och hoppas att detta hjälpte!