E2h

Hur man väljer en hälsoklubb

Ett av de bästa sätten att hålla sig motiverad att hålla upp ett hälso-och träningsprogram är att gå med i en hälsoklubb där andra delar dina mål och det finns kvalificerade professionella instruktörer på personal för att hjälpa till att hålla dig fokuserad. Den månatliga avgifter spenderas är också ett bra incitament för att delta på en regelbunden basis för att se till att du får dina pengar är värt. Men precis vad hälsoklubb är rätt anläggning för dig?

Hur man väljer en hälsoklubb.
Hur man väljer en hälsoklubb.

  • Är platsen för hälsoklubb bekvämt att ditt hem eller arbetsplats? Om klubbens läge slösar för mycket restid komma till eller inte är belägen i ett område du ofta ofta, är det troligt att du registrerar dig och sedan inte bry sig gå. Hitta en klubb med ett bra läge samt timmar som är bekvämt för ditt schema.
  • Har klubben du funderar medlemskap erbjuder rättegång? Det är ett bra sätt att upptäcka huruvida utrustning och program som erbjuds, som aerobics, yoga, simning eller pilates, är de typer av aktiviteter som bäst passar det träningsprogram du söker. Testa en blivande klubb på detta sätt också hjälper dig att se vilken typ av klientel det lockar och de timmar som är den mest trafikerade.
  • Är klubbens personal består av väl utbildad personal eller människor bara anställd för att svara i telefonen och dela ut handdukar och nycklar locker? Vid användning av vissa delar av utrustningen, kan du behöva ledning av erfarna instruktörer, så det är bäst att välja en klubb som stoltserar med en bra, kunnig och professionell personal certifierade att arbeta med specifika träningsutrustning.
  • Erbjuder klubben en pool eller åtminstone en simbassäng? Du kan gå med i klubben tänker du bara vill sin aerob träning utrustning, men det är trevligt att ha möjlighet att variera din träning rutin, och en swimmingpool är en av de bästa formerna av skonsamma övning tillgängliga, oavsett vad din ålder.
  • Erbjuder klubben du funderar särskilda bekvämligheter eller funktioner? Dessa kan omfatta en snackbar, juicebar eller full service restaurang som erbjuder hälsosam meny val, en bastu eller ångbastu, jacuzzi för att koppla av ömma muskler, massage terapi eller särskild sjukgymnastik eller näringsprogram rådgivning. Ju fler bekvämligheter klubben erbjuder, desto mer sannolikt är det att gå ofta.
  • Är klubbens avgifter i linje med vad du har budgeterat för fysisk kondition? En klubb som erbjuder massor av extramaterial kan vara dyrare, men ett slöseri med pengar för dig i det långa loppet om du vet i ditt hjärta hjärta att du bara är intresserad av en begränsad mängd utrustning alternativ som löpband och vikter.