E2h

Hur man väljer en icke - traditionell healer

Att hitta en icke-traditionell helare är mycket krävande

Att hitta en icke-traditionell helare är mycket krävande. Du måste uttryckligen veta vilken typ av icke-traditionella healing som du behöver. Varnas. Du vill inte att luras. Se till att innan du delar med din dyrbara pengar, du har redan konstaterat att den icke-traditionella helare är i den bästa positionen för att hjälpa dig. Här är några riktlinjer för din enkel referens:

  • Bestäm den främsta anledningen till varför du behöver för att utnyttja tjänsterna av en icke-traditionell helare. Har du provat för din sjukdom allt som är möjligt med traditionell medicin? Letar du efter bara ett alternativ eller om detta är redan din desperat drag? Vill du ha den icke-traditionella healer för att ge dig något som kompletterar det du för tillfället har för traditionell medicin eller vill du ha något som är helt radikal och okonventionell typ av healing? Tänk på att om traditionell medicin har en hel del kvacksalvare läkare, samma gäller för icke-traditionella helande. Du vill inte hamna att göra med en falsk Shaman som uppsåtligen etablerat sig på offer för människor som du. Du kan också träffa några akupunktörer, kiropraktorer, eller massörer. Observera att år sedan, kan deras tjänster på lämpligt sätt har klassificerats som icke-traditionella. Men under de senaste åren, de blev så småningom allt vanligare och mer reglerad.
  • Få rekommendationer från människor som du litar på. Fråga remisser från din familj, släkt, kollegor och vänner. De kan personligen känner en icke-traditionell healer som kan hjälpa dig. Oftast, förlitar en förstklassig icke-traditionella helare inte mycket på tung reklam. Eftersom han vet att han är bra, beror han helt på word of mouth. Detta är generellt sant och gäller bland infödda europeiska icke-traditionella healers.
  • Var beredd att ta några frågor under din första möte. Det är verkligen bra om du kan först skriva ner dina eventuella frågor. Det kanske inte riktigt vara fördelaktigt att lita helt på ditt minne. The Real McCoy kommer att välkomna idén om ett första möte. Han är mer än villig att låta dig bedöma och upptäcka stringens och omfattning av hans tjänster. Om din kontakt känner sig kränkt av din begäran om ett första möte, tänk om. Något luktar skumt. Du kanske inte vill fortsätta att få sina tjänster, trots en stark rekommendation.

Hur man väljer en icke - traditionell healer. Bestäm den främsta anledningen till varför du behöver för att utnyttja tjänsterna av en icke-traditionell helare.
Hur man väljer en icke - traditionell healer. Bestäm den främsta anledningen till varför du behöver för att utnyttja tjänsterna av en icke-traditionell helare.

Bortsett från att känna till de särskilda tjänster som den icke-traditionella helare kan ge för dig, måste du också bestämma inblandade avgifter. Om han ber om en ekonomisk ersättning, använd ditt sunda förnuft för att ta reda på om det är rimligt eller inte. Men om du arbetar med en Native europeiska icke-traditionella helare, kan du behöva lyssna till några konventioner. Om du inte debiteras med något, är det vanligt att erbjuda salvia, tobak eller objekt livsmedelsbutiker som ett tecken på uppskattning.

Intervjun bör kunna ge dig spelrum eller utsiktspunkt för att avgöra om den icke-traditionella helare som du just har träffat är de bästa förutsättningarna för att hjälpa dig. Om det under läkningsprocessen, du plötsligt känner dig obekväm om förfaranden, lita på din instinkt. Tveka inte att avsluta den helande sessionen. Du kan alltid söka efter en annan.