E2h

Hur man väljer en kudde minne skum

Vi känner alla till fördelarna med att få tillräckligt med sömn

Vi känner alla till fördelarna med att få tillräckligt med sömn. Men bortsett från längden på sömn som du lyckas klocka i det dagliga, är nästa fråga här: Hur hög är kvaliteten på sömnen som du får? Om du upptäcker att du håller på att vakna upp med en öm rygg, eller om din sömn blir störd på grund av konstant gungade och svarvning, är det dags att göra något åt ​​det. En enkel lösning är att köpa en kudde minne skum, som är speciellt utformad för att vagga huvudet och halsen, för att överensstämma med den unika formen på din kropp, och att hjälpa slappna muskler. Om du funderar på att köpa en kudde minne skum för din egen, här är några riktlinjer för att välja det bästa för dig:

  • Välj en baserat på hur du sover. Sover du oftast på ryggen eller på din sida? Det finns minne skum kuddar som är särskilt utformade för specifika sömnvanor. Till exempel en vanlig typ minne skum kudde rekommenderas för side-sliprar, medan en formad kudde är bra för dem som tillbringar större delen av sin sovande tid på ryggen. Andra minne skum kuddar är gjorda för kroppsdelar som hals (U-formade kuddar), benen (benet spacer kuddar) och baksidan (ryggradens kuddar).
  • Bestämma lämplig storlek. Storleken på minne skum kudde du köper beror på din egen längd och kroppsbyggnad. Om du är petite och med en liten genomsnittet kroppstyp, ska du köpa en liten till medelstor kudde minne skum. Om du är lång (5'4 fot till ca 6 fot), bör du köpa en medelstor till stor kudde, om du är hög med en stor kropp typ är en extra stor kudde bäst för dig.
  • Skaffa en allergivänliga kudde. Detta är särskilt viktigt om du är benägna att allergier.
  • Kontrollera jämnhet kudden. En av de tecken på en hög kvalitet minne skum kudde är att den är gjord av 100% polyuretan, även känd som viskoelastiska skum. Detta material skulle se till att kudden yta är helt slät, utan några tecken på åsar eller krusningar. En annan bra kvalitet kudde material du kan välja är latex, som är lättare än viskoelastiskt skum. Men de är mindre benägna att behålla sin ägares form eftersom de tenderar att fjädra tillbaka till sin ursprungliga form lättare.
  • Köp en hög densitet kudde. En annan kvalitet att se upp för är kudden densitet. En hög densitet kudde kan ge din kropp tillräckligt stöd. Det rekommenderas att du får en kudde som har en densitet på 4 till 5 pounds för varje kvadratcentimeter.

Där har ni det

Hur man väljer en kudde minne skum. Välj en baserat på hur du sover.
Hur man väljer en kudde minne skum. Välj en baserat på hur du sover.

Där har ni det! Dessa är bara några av de tips att komma ihåg när man väljer en kudde minne skum. Kom ihåg, som med alla andra inköp, är det mycket viktigt att du gör din forskning på olika märken och sorter som finns tillgängliga så att du kan få den bästa typen för din egen specifika situation. Detta kommer inte bara att se till att du kommer att kunna njuta av den bästa sömn du någonsin haft i åldrar, får du också det bästa värdet för pengarna. Lycka till, och hoppas att detta hjälpte dig!