E2h

Hur man väljer en lykopen tillägg: lykopen hälsofördelar

Få tips om att ta detta Hälsotillskott

Lykopen är ett derivat från tomater som är ansvarig för att ge en mogen röd färg. Lykopen är en viktig och kraftfull antioxidant tillägg i att det inte bara ger hela kroppen fördelar, men kan också hjälpa personer med särskilda villkor som ansträngningsutlöst astma, preeklampsi, prostatacancer, solbränna och makuladegeneration. Med en lykopen tillskott kan möjligen bidra till att förhindra åderförkalkning, minska risken för cancer och förbättra immunförsvaret.

Hur man väljer en lykopen tillägg: lykopen hälsofördelar. Identifiera dina naturliga källor av lykopen och avgöra om du behöver mer.
Hur man väljer en lykopen tillägg: lykopen hälsofördelar. Identifiera dina naturliga källor av lykopen och avgöra om du behöver mer.

Lykopen s potent antioxidant aktiviteter kan förhindra oxidativ stress och DNA-skador. På grund av dess antioxidant aktivitet, är lykopen studeras för sin roll i prostata, lunga, pankreas, och magcancer förebyggande. Det är lägre förekomster av hjärtproblem hos kvinnor som har högre lykopen nivåer och en allmän minskning av cancer bland kulturer med hög användning av tomat pastor och såser. Eftersom lykopen har så många förebyggande fördelar och inga kända problem överdosering är det ett bra komplement för att lägga till din vitamin regim. Här är hur man väljer en lykopen tillägg:

  1. Identifiera dina naturliga källor av lykopen och avgöra om du behöver mer. Livsmedel som innehåller lykopen inkluderar tomater, vattenmelon, rosa grapefrukt och guava, men det är allmänt dåligt absorberas från färskvaror. Konstigt, livsmedel såsom ketchup, tomatjuice, tomatpuré och pizza sås ger en mer absorberbara form av lykopen än vad färska tomater, så du kan prova att dricka tomatjuice och göra tomatsås oftare. Om du inte får tillräckligt med lykopen via livsmedel, kan du enkelt lägga lykopen tillskott till din kost via vitaminer.
  2. Välj behövs dos för dina medicinska behov. Även den optimala dosen av lykopen inte är känd, visar tillgänglig forskning äta 10 portioner tomatprodukter per vecka, eller 6-15 mg av lykopen dagligen för sina allmänna antioxidanta fördelarna.
    Doser varierar när särskilda hygienkrav gäller. Till exempel, för cancer skydd, är en minsta dos av 6,5 mg per dag rekommenderas. När det gäller astmatiska tillstånd, var lykopen tillskott visat sig hjälpa till med ansträngningsutlöst astma hos dem som tog 30 mg / dag. Prostata heath oro kräver 6 till 7 mg lykopen dagligen. Gravida eller ammande kvinnor bör kolla med en läkare innan du använder lykopen tillskott.
  3. Bestäm prisklass. Lykopen är lätt tillgänglig på de flesta apotek och finns i många multivitaminer. Eftersom det inte finns några speciella överväganden om kvaliteten eller vitaminer som måste vidtas parallellt med lykopen att vara effektiva, är någon vitamin varumärke du litar på en acceptabel form av lykopen. Det finns flera väl prissatta mäns hälsa multivitaminer med lykopen.
  4. Kontrollera om biverkningar, allergiska reaktioner och läkemedelsinteraktioner. Inga biverkningar har rapporterats vid användning av lykopen och det finns inga kända läkemedelsinteraktioner. Vissa ämnen såsom kolestyramin, kolestipol, mineralolja och orlistat kan minska lykopen absorptionen om de tas samtidigt. Vissa vitamin kapslar innehåller soja, jäst, vete, socker, salt, vassle, gluten, nötter eller skaldjur, om du är allergisk mot någon av dessa poster, bör du dubbelkolla vitamin flaskans etikett.

Nu vet du hur man väljer den här Hälsotillskott. Börja njuta av lykopen hälsofördelar idag!