E2h

Hur man väljer en medicin boll

Först av allt

Först av allt, vad är medicin bollar? Medicin bollar är vinyl, gummi eller läder-viktade bollar som används för styrka och uthållighetsträning. Det är mycket viktigt att du använder rätt medicin boll beroende på dina behov. Läs vidare för tips att komma ihåg när man väljer en medicin boll:

  • Välj en ljusare medicin boll när du precis har börjat. Detta är det bästa man kan göra, så att du inte skulle låta dina muskler anstränga att den inte används för att ännu. Tillsätt till vikterna som dina muskler utvecklas. Välj bland de tillgängliga vikter mellan 1 till 30 pounds.
  • Veta vilken typ av material som du skulle använda. Mjuk gel medicin bollar, som är inneslutna i mjuka vinyl omslag och tillverkas främst av gel fyllningar, bäst används för att kasta övningar. Läder medicin bollar, å andra sidan, används för buken arbete, de kan också användas för att kasta, eftersom de är lätta att greppa. Luftfylld medicin bollar, som är ljus och bouncy, används ofta för styrketräning.
  • Skaffa en tung medicin boll om du vill göra styrketräning. Om du vill förbättra din styrka, kan du köpa tyngre medicin bollar och använda dem för övningar såsom bröst driver, knäböj och walking utfall. För att beräkna den bästa vikt för dig, kan du köpa en medicin boll som väger inom 30 till 50% av de vikter som du är van vid.
  • Välj en medicin boll med handtag. När du köper en medicin boll, försök att hålla dem när de gör de övningarna som du planerar att göra med dem. Om du känner att de är för hala och du tenderar att förlora kontrollen över dem för mycket, då det bästa alternativet är att köpa varumärken som har inbyggda handtag.
  • Välj en storlek beroende på din egen längd. Så att du kan få bättre kontroll över din medicin boll, är det viktigt att du köper en som är proportionell mot din egen kropp typ. En annan faktor är ditt syfte för att använda den: om du vill använda om för hastighet träning, bör du köpa en mindre medicin boll, men om du vill använda den för styrka eller uthållighetsträning, en större man är mer rekommenderas.
  • Be om rekommendationer. Om du har en personlig tränare, är det bäst att du söker hans professionell rådgivning så att du skulle veta specifikationerna medicin bollen du skulle behöva baseras på dina träningsmål och din nuvarande situation.
  • Bläddra igenom medicin bollar online. Även om det är en bra idé att fysiskt prova medicin bollar så att du kan testa dem för vikt och storlek, det är också bra att du spendera lite tid med att söka igenom tillgängliga kära på Internet så att du skulle åtminstone ha en uppfattning om sina priser. Vissa webbplatser som du kan kolla är följande: medball.com , karatedepot.com och boxingdepot.com .

Där har ni det

Hur man väljer en medicin boll. Välj en ljusare medicin boll när du precis har börjat.
Hur man väljer en medicin boll. Välj en ljusare medicin boll när du precis har börjat.

Där har ni det! Dessa är bara några av de riktlinjer för att välja en medicin boll. Kom ihåg, det är verkligen allt om att bestämma dina träningsmål, tillsammans med din nuvarande situation, för att hitta den bästa utrustningen för dig.