E2h

Hur man väljer en personlig tränare

Arbetar du med en personlig tränare just nu

Arbetar du med en personlig tränare just nu? Går han på som en drill sergeant och berättar hela tiden att du är inte bra för att motivera dig att arbeta hårdare än du någonsin har i din strävan efter Kardashian-liknande gluteus maximus? Tycker du ofta själv motivationen och i tårar efter en grueling träningspass session?

Tja, det är nog dags att avfyra din tränare / pojkvän och börja leta efter någon som kan behandla dig som en dam och ändå uppnå perfekt bullar kan Shimmy runt i!

Det är dags att packa en helt ny dig med en ny personlig tränare och här finns sätt att välja en!

  • Se till att han är utbildad för jobbet. Vi talar inte om Hands-On gymträning även om detta också är viktigt. Detta är mer som att certifieras i fråga om utbildning. Om tränaren avlagt examen i idrott eller någon av de vetenskapliga grenar som behandlar träning eller människans anatomi och tillsammans med en certifiering för att bli en personlig tränare, då personlig tränare som du eyeing att piska dig i den bästa formen av ditt liv har just passerat prov nummer 1! Det hjälper också oerhört om han har den typ av utbildning Bob Greene har. Bob Greene är Oprah personliga tränare. Det var Bob som gjorde det möjligt för Oprah att landa omslaget av europeiska Vogue inte så länge sedan.
  • Sade personlig tränare måste veta HLR och första hjälpen. Många människor som går in i gymmet får ofta alltför overeager gå ner i vikt så att de inte äta eller ens sträcka innan. De hoppar rakt in i ansträngande övningar utan att veta att de kan kollapsa eller skada sig från överansträngning och farligt låga nivåer socker. Du är inget undantag, kan du falla i samma fälla. Därför är det också viktigt för en personlig tränare för att veta hur man återuppliva eller tillämpa första hjälpen vid olyckor av detta slag.
  • Definiera ditt mål och leta efter en personlig tränare erfarenhet på detta område. Till exempel, du vill tävla i ett triathlon strax efter förlossningen? Är det möjligt? Är det säkert? Du kommer inte veta förrän en personlig tränare som är kunnig om detta kommer att berätta. Därför är det verkligen viktigt att anställa någon som vet om vad mål du vill och kommer att få dig dit eftersom han har erfarenhet.
  • Låt din läkare har något att säga om det. Hjärtproblem? Diabetes? Fetma? Tja, betyder det att du måste fråga din läkare om du kan presentera din personliga tränare (blivande) så att de kan både diskutera träning regim som inte kommer att sätta dig i riskzonen. Detta är bättre gjort i din närvaro, så att du kan presentera dina frågor till dem båda.
  • Se till att han har en bra öra. Liksom personlig tränare som du vill arbeta med riktigt vet hur man lyssnar på dina legitima intressen och konkreta mål. Sinne du att han inte kommer att anställas för att lyssna på dig gnälla och klaga arbete och personliga frågor utan snarare ge en mycket bra öra på dina frågor om fysisk kondition och diet program. Hur kan du veta? Jo, genom att fråga sina andra kunder om hans akuta förmåga att lyssna som en personlig tränare.
  • Han har inte ADD. Attention Deficit Disorder genom jonglera tre eller fyra klienter under din timme lång session. Hur annars kan han hjälpa verkligen du komma i den bästa formen om han måste hoppa från dig till tre andra kunder allt i en timme? Om han går med på att träna dig, det måste vara du och bara du för en hel timme.
  • Han tar skattesatser rättvist. Såvida du inte är en kändis eller har verkligen särskilda behov som att kunna träna bara i din ranch vilket innebär att han måste pendla att utbilda dig, bör personlig tränare i ditt val debitera endast enligt vad gym management staterna på timbasis (ca 55€ till 60€). Kom ihåg att om du inte dyker upp under ditt schema kommer du inte få en återbetalning eller ska du hålla inne betalning för personlig tränare.

Beväpnad med denna lista

Hur man väljer en personlig tränare. Se till att han är utbildad för jobbet.
Hur man väljer en personlig tränare. Se till att han är utbildad för jobbet.

Beväpnad med denna lista, kan du nu spår till ditt lokala gym och hitta personlig tränare som kan hjälpa dig och träna dig tills du ger Kim K. hård konkurrens i gluteus maximus regionen. Låt Throwdown börja!