E2h

Hur man väljer en vuxen läger viktminskning

Prova detta: nästa gång du är på en förlust på hur att spendera din nästa långa semester ledighet, eller om du upptäcker att du har lite ledig tid på händerna, varför inte överväga att spendera det produktivt genom att anmäla dig på en vuxen viktminskning läger ? Om du vet att du behöver det, eller känner att du vill förbättra kvaliteten på din hälsa och kondition genom att ta på en speciell tjänst läger som ger alla behov som saknas i en vanlig gym eller fitness program, gå vidare och registrera i vuxen viktminskning läger! Detta kommer att innebära att en grupp människor under en viss tid, alla med ett gemensamt gemensamt intresse eller mål att gå ner i vikt och bli friskare. Här är vad du behöver göra för att komma igång:

  • Få din läkares godkännande först. Innan jag alla glada och hastigt fylla formuläret, vet att du måste besöka din läkare först för att ta reda på dina gränser och förstå dina specifika kropp behöver. Om möjligt, har din läkare ger lägret en kopia av din sjukdomshistoria och profil.
  • Gå med i ett läger som kommer att ge dina specifika behov. Det är viktigt att du går ett läger som följer en regim och ett gym filosofi som du tror i. Annars är mer än den faktiska svettning och ansträngning, nästa sak som kan bryta din viljestyrka (och humör) den metod som de ger instruktioner och utbildning.
  • Få vittnesmål från människor - särskilt personer som du vet på ett personligt plan. För att övertyga dig själv om framgången för lägret program, är det viktigt att kunna få information från de människor som framgångsrikt har fullföljt lägret och nu lever rätt livsstil.
  • Lista ner vad du tänker utföra. Det räcker inte att du bara säga att du behöver gå ner 50 £. För de flesta läger viktminskning, bör det ligga holistiskt - Programmet bör arbeta på att få att ändra ditt beteende, attityd och livsstil. Du kan bli förvånad över att din besatthet vikt kan vara det minsta av dina problem. Lista ner dina behov och se till att programmet tar dessa.
  • Personalens kompetens. Lägrets team skall alltid bestå av följande: personliga tränare, certifierad dietister, dietister, kuratorer och sjukvårdspersonal som också utrustade för att hantera medicinska akutfall. Till exempel, eftersom du kommer att spendera mycket tid i lägret, är det viktigt att måltiderna serveras, även om ransoneras och förvalda, inte är något som man måste plågsamt uthärda för längden på din vistelse.
  • Kolla in lägret själv. Det är bäst att kunna ha tid att åka dit själv. Du hittar mer när du kan tour grunderna och se bekvämligheter och faciliteter.

Framför allt måste du kunna engagera sig i denna rörelse

Hur man väljer en vuxen läger viktminskning. Få din läkares godkännande först.
Hur man väljer en vuxen läger viktminskning. Få din läkares godkännande först.

Framför allt måste du kunna engagera sig i denna rörelse. En vuxen viktminskning lägret är inte bara din enkla semester plan. Du kan inte välja att sluta i mitten av programmet på ett infall.