E2h

Hur man väljer ett program dans fitness

Dans Fitness klasser är ett utmärkt sätt att komma i form och bidra till att kasta några pounds. Dans fitness kombinerar det roliga i dans med en hjärt-och aerob träning utformade för att fungera dina muskler, hjärta och ofta bidra till att öka din flexibilitet. Dans fitness program, till skillnad från andra träningspass har flexibilitet görs överallt där du kan stå upp och ha utrymme att röra sig. Dans fitness program kan förbättra din hållning, och även lära dig några åtgärder för att visa upp nästa gång du går ut på en helg natt.

  1. Det finns många olika typer av program dans fitness tillgängliga. Kontrollera med din lokala gym eller dans studion för att se vilka typer av klasser erbjuds, svårighetsgraden samt korta beskrivningar av klasserna.
  2. Tänk på din egen fysiska aktivitet kapacitet. Om du är nybörjare, anser långsammare temp klasser såsom balett eller ballroom. Om du är i fysisk rehabilitering eller lider tidigare skada, anser en aqua klass aerobics dans lärs ut i poolen för en låg påverkan övning.
  3. Registrera dig för dina klasser och se till att du går. Ofta gästrecensioner passerar är tillgängliga så att du kan prova klasserna innan ett fast åtagande. Om du är intresserad av att prova ut olika typer av klasser, fråga om huruvida det finns en all åtkomst pass.
  4. Forskning dina klasser. Nedan följer en kort beskrivning av några av de populära typer av program dans fitness erbjuds på olika platser och gym.

Hur man väljer ett program dans fitness. Tänk på din egen fysiska aktivitet kapacitet.
Hur man väljer ett program dans fitness. Tänk på din egen fysiska aktivitet kapacitet.

Aquatic Dance - Vattenlevande dans program kan innehålla en mängd dansstilar, inklusive balett och yoga. Utföra träning i vatten ger en låg påverkan miljö. Aquatic dans program kan variera i svårighetsgrad från nybörjare klasser med fokus på flexibilitet och samordning till avancerade klasser avsedda för en aerob träning.

Balett - Balett använder fyllig musik och är bra för nybörjare till mellannivå förmåga. Balett fokuserar på hållning som hjälper till att främja flexibilitet samt bygga styrka.

Latin Dance - Det finns en mängd av latinska program dans fitness att välja mellan. Några populära typer är salsa, rumba och samba. Latin Dance gympa införliva levande och positiv latinsk musik med snabba steg och vänder för en kraftfull kardiovaskulär träning.

Registrera dig för dina klasser och se till att du går. Forskning dina klasser.
Registrera dig för dina klasser och se till att du går. Forskning dina klasser.

Magdans - magdans fitness program kombinerar upbeat arabisk musik med kvav drag. Magdans fungerar både underkroppen samt kärna och överkroppen. Snabba steg och snabb musik kommer att ge en god aerob träning, medan de unika rörelser träna de ofta försummade kärna och sneda muskler.

Jazz - Jazz träningsprogram införliva populära jazz rör sig med spänningen i jazzmusik. Dessa klasser kommer att bidra till att förbättra hållning och flexibilitet samtidigt som du kan bränna kalorier.