E2h

Hur man väljer från de bästa individuellt och i grupp hälsa planer och sjukvård i Oregon

Med hälso-och sjukvårdskostnader eskalerande

Med hälso-och sjukvårdskostnader eskalerande, är det bäst för en Oregon bosatt för att få sjukförsäkring. Du kan antingen gå med en offentlig eller privat sjukförsäkring politik, beroende på din inkomst. Om du har råd att betala för privat sjukförsäkring kan du välja antingen en från en hälsoorganisation (HMO), Preferred Provider Organization (PPO), eller en hälso försäkringsbolag. Att göra ett val, fundera på om du vill ha sjukförsäkring, hälsa planer sjukvård, eller bara medicinska planer för dig, din familj eller ditt företag.

Hur man väljer från de bästa individuellt och i grupp hälsa planer och sjukvård i oregon. Individuell vård planer.
Hur man väljer från de bästa individuellt och i grupp hälsa planer och sjukvård i oregon. Individuell vård planer.

Att hitta den bästa medicinska planer är mycket subjektiva eftersom det beror på många faktorer, inklusive ålder, hälsotillstånd, sjukdomshistoria, etc. Med alla de olika faktorer att tänka på, att välja planer sjukvård kan bli skrämmande för någon. Här ger vi en översikt av individuella eller grupp planer sjukvård som erbjuds i Oregon.

Individuell vård planer - Den här typen av plan täcker sjukvårdskostnader för bara en person eller familj, beroende på den erbjudna produkten. Till skillnad från en grupp sjukvård plan, måste du själv ansöka om ett och uppfylla kraven i företaget. Kostnaden för din plan kommer till stor del beror på din nuvarande hälsotillstånd och sjukdomshistoria.

Tillförlitliga och pålitliga försäkringsbolag som erbjuder olika individ-och familjeomsorg hälsa försäkringsprodukter i Oregon är följande:

 • Regence BlueCross Blue Shield of Oregon
 • Pacific Källa Hälsa planer
 • Lifewise Health Plan av Oregon
 • HealthNet
 • Providence Health Plans
 • Kaiser Permanente
 • ODS och Assurant hälsa

Av dessa företag

Med hälso-och sjukvårdskostnader eskalerande. Koncernen sjukvård plan.
Med hälso-och sjukvårdskostnader eskalerande. Koncernen sjukvård plan.

Av dessa företag kommer Stilla Källa och ODS erbjuda dig alternativa medicinska vårdplaner om du inte uppfyller kraven för den du vill ha, eller om en annan sjukförsäkring företag vänt ner dig för samma plan. Ett varningens ord: uppmärksamma det finstilta i hälso-försäkring du köper eller ansökningsformuläret du fyller ut. ODS, till exempel, kommer automatiskt att lägga till och ta betalt för en extra dental plan. Om du inte vill det, se till att markera den i ansökningsformuläret som du inte vill ha det. Det kommer att spara hundratals dollar.

Koncernen sjukvård plan - Oregon Lagen kräver inte småföretagare att ge hälsofördelar till sina anställda. Men det finns ingen lag hindrar dem från att göra det och ge en kan visa sig vara ett klokt affärsbeslut på lång sikt när det gäller medarbetarnas lojalitet. Här är en kort lista över företag sjukförsäkring som ger sjukförsäkring för grupper och små företag i Oregon:

 • Regence BlueCross Blue Shield of Oregon
 • Pacific Källa Hälsa planer
 • Lifewise Health Plan av Oregon
 • HealthNet
 • Kaiser Permanente
 • ODS och Assurant hälsa

Det kan vara intressant att notera att Humana sjukförsäkring planer

Det kan vara intressant att notera att Humana sjukförsäkring planer, vare sig för privatpersoner är små företag, inte erbjuds i Oregon när detta skrivs. Humana är ett av de största hälsofördelar företag i USA och har mer än 11 ​​miljoner medicinska medlemmar. Det erbjuder prisvärda medicinska planer som förhoppningsvis kommer att erbjudas i Oregon snart.