E2h

Hur man väljer känslomässigt upplyftande eteriska oljor

Aromaterapi och eteriska oljor har nu banat sin väg in överskridande av kroppen bortskämd-och relaxavdelning branschens territorium och toppade marknaderna på grund av deras häpnadsväckande effekt mot en mängd nöjda användare. Dessa underbara oljor kommer i olika varianter och användningsområden. Här är några riktlinjer som du kan tänka på när du väljer lämpliga eteriska oljor perfekt för din känslomässiga upplyftande. Läs på.

 • Vet oljans syfte. Känslor är mångfacetterad. Att föreslå eterisk olja att lyfta känslor är komplex jämfört med rekommendera eteriska oljor för helande syften och smärtlindring. Innan du köper eteriska oljor, måste du först in ett inåtvänt ögonblick att verkligen räkna ut vad känslor dominerar dig för tillfället.
 • Utnyttja kraften i doften. Du kanske inte kan lyckas på detta under den första tiden. Du kan ha en hel del missuppfattningar som den produkt du håller är vad som är rätt när det inte är. Det kan ta några försök, men efter en tid kommer du att veta exakt vad en viss eterisk olja ger dig bara genom att lukta på den. I sinom tid och efter adekvat exponering och testning, vet du vilka eteriska oljor är billiga, artificiellt tillverkad, och som är naturlig och effektiv. Eftersom näsan är en sinnesstämning stimulator du lätt hitta vad som är bäst för din dag bara genom att lukta
 • Välj en som tilltalar dig mest. Av de många eteriska oljor som upplyft känslor, måste du vara mycket känslig att veta direkt vilken som passar dina behov efter att ha tagit en liten sniff på det. Hur reagerar du lukten? Nedan är de olika eteriska oljor och deras funktioner i upplyftande känslor.
  • Kamomill. Du har säkert hört talas om det om och om igen från skönhet regimer, lugnande produkter för kvinnor och barn, etc. En rik och jordnära typ av anläggning, kamomill består subtila upplyftande energier som är mycket användbara när du känner dig deprimerad, irriterad eller frustrerad.
  • Neroli. Harmonisera din kropp, själ och ande, betyder det enighet därmed fastställa din uppdelning tillbaka till att vara hel igen. Den tillåter dig att bryta sig loss från de känslomässiga smärta och tyst torterar i sinnet. Man slappnar sinnet och tröstar hjärtat. Vidare den reglerar energiflödet i kroppen.
  • Sandelträ. Denna uråldriga ayurvedisk medicin har populärt varit kopplade till helande ens oroliga hjärta. Detta kännetecknas även som en anti-ångest-och anti-depression doft som minskar sexuella svårigheter. Universellt används av yoga meditation centrum där människor försöker att lugna sitt sinne, är sandelträ olja till stor hjälp för att återställa ett friskt nervsystem samt ett starkt immunförsvar.
  • Jasmin. Allmänt kallad "Queen of the night", är jasmin olja varje kvinnas favorit för att minska apati och depression, och därmed främja spänning när slitna. Den förföriska doften tillåter en person att fly från känslor av hopplöshet och melankoli.
  • Bergamott. En av de främsta val av arom terapeuter, anses det som den bästa och mest effektiva eterisk olja som stöder otaliga känslor som stress, oro, depression, högt blodtryck, etc. Den riktar Chi eller livskraften i kroppen, vilket producerar väl samordnade funktioner i kroppen, själ och ande.
  • Vanilla. Den konsoler och bekvämligheter sorg och hjärtesorg. Den förtjusande söt doft av vanilj blomman vaknar sakta upp letargi och uppmuntrar lycka.

Vetenskapen om att tillämpa eteriska oljor är ett levande konst

Hur man väljer känslomässigt upplyftande eteriska oljor. Utnyttja kraften i doften.
Hur man väljer känslomässigt upplyftande eteriska oljor. Utnyttja kraften i doften.

Vetenskapen om att tillämpa eteriska oljor är ett levande konst. Dessa oljor inte bara åberopa en fräsch och föryngrad anda, de tillför också spelar in en anrikning av dina positiva känslor och en välnärda ram av kropp, klarhet i sinnet och djup ande. Prova varje, välja ut dina favoriter, och njuta av den subtila sensuell extas sin arom.